Vacante

#croaziera #marea mediterana #concurs

Castiga o croaziera in Marea Mediterana!

Croazierele au rata cea mai ridicata de satisfactie in randul turistilor. Vrei sa te rasfeti la bordul unui vas de lux si sa vizitezi tari pitoresti? Numai 3 pasi ai de facut pentru a-ti oferi sansa de a castiga o croaziera in Marea Mediterana ! Participa la concurs si castiga un sejur de o saptamana pentru doua persoane, la bordul unui vas de lux.
 

Cum poti sa participi la concurs
 

Inscrie-te la concursul "3 pasi spre o croaziera in Marea Mediterana!”, oferit de Croaziere.net si Acasa.ro, in perioada 23 august - 23 septembrie 2011.

Alege 9 produse din cele noua site-uri promovate prin bannere in pagina de concurs "3 pasi spre o croaziera in Marea Mediterana!”.

Ataseaza o mica poveste care sa contina motivele pentru care ai ales cele 9 produse.

Da Like paginii de Facebook a Croaziere.net.

Castigatorul concursului va fi persoana care va crea cea mai interesanta argumentare referitoare la alegerea celor 9 produse.


Ce poti castiga

 

Premiul consta intr-o croaziera de o saptamana, in perioada ianuarie - martie 2012.

Pachetul de vacanta include:

- cazare pe nava,

- fullboard extins - toate cele 3 mese principale ale zilei, gustari intre mese si bauturi gratuite,

- acces la activitatile de petrecere a timpului liber de pe vas (teatru, piscina, biblioteca, jacuzzi, jocuri, karaoke, lectii de dans, la spectacole cu live music, cabaret, petreceri cu teme, discoteca).
 

O vacanta pe un vas de croaziera cu Croaziere.net si Acasa.ro
 

Premiul concursului este oferit de agentia de turism Croaziere.net.

Croaziere .net este una dintre cele mai mari agentii de turism din tara care ofera croaziere in toate colturile lumii. Agentia iti ofera servicii profesioniste, printr-o echipa de agenti capabili sa satisfaca exigentele oricarui tip de client. Fie ca este vorba despre o  croaziera in Europa, fie in alt capat al lumii, echipa Croaziere.net va reusi sa aleaga ce este mai avantajoase servicii pentru tine.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vacante-calatorii

Top

Cauta-ti perechea