Vacante

#carnaval #germania

Carnavalul Femeilor din Germania

In ianuarie-februarie au loc in lume cele mai cunoscute carnavaluri, cel din Rio de Janeiro si cel din Venetia. Nemtii si-au facut propriul lor carnaval , pentru a-si celebra femeile.

Carnavalul din Germania este atat de faimos in Valea Rhinului, incat unii nemti au avut program mai scurt la serviciu, ca sa aiba timp sa se machieze si sa participe la celebrari. Mii de femei machiate si imbracate in rochii multicolore s-au adunat in centrele oraselor pentru a sarbatori Carnavalul Femeilor, in prima zi din februarie. Carnaval Acesta se deschide in mod oficial cu 3 figuri traditionale : printul, taranul si Fecioara . Carnavalul Femeii simbolizeaza ziua in care femeile isi asuma puterea asupra barbatilor. Acestea le joaca feste barbatilor, taindu-le cravata cu foarfece, dupa care se recompenseaza printr-un sarut. Seara au loc banchete si baluri mascate, in care barbatii sunt obligati sa plateasca consumatia doamnelor care participa la petrecere.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vacante-calatorii

Cauta-ti perechea