Vacante

#ucraina #polonia #paste #turcia #grecia #bulgaria

Care sunt cele mai ieftine destinatii pentru vacanta de Paste

vacanta de paste din aprilie poate fi combinata cu minivacanta de 1 Mai sau cu o sesiune de shopping de primavara. Printre cele mai ieftine destinatii sunt Bulgaria si Grecia, insa exista si destinatii inedite pentru sfarsitul lui aprilie, precum Crimeea

Cei care nu au reusit sa-si gaseasca o vacanta la Targul de Turism Holiday Market mai pot incerca la Targul de Turism al Romaniei, de la sfarsitul acestei luni sau la targurile din tara (Targul Touristica din Cluj, Targul de Turism Bacau). Prima perioada de oferte early booking ia sfarsit pe 31 martie 2011, insa reduceri se mai acorda si dupa aceasta data, in functie de oferta, destinatii si hotelieri.
 

Bulgaria de Paste, de la 29 euro
 

Bulgaria este o destinatie potrivita pentru vacanta de Paste in statiuni. Hotelurile propun mai multe variante de petrecere a timpului liber, iar preturile sunt atractive. In Albena, la un hotel de 3 stele, platesti 29 euro pe noapte cu all inclusive, conform agentiei Christian Tour. In aceeasi statiune, la categoria 5 stele, preturile pentru o camera pe noapte sunt de 35 euro, cazare cu all inclusive.
 

Cazare in Grecia de Paste, de la 79 euro pentru 4 zile
 

Grecia ramane una dintre cele mai ieftine si mai atractive destinatii de Paste, ca urmare a preturilor practicate in unele destinatii si a ofertelor de petrecere a timpului liber. Cu ocazia sarbatorii de Paste turistii pot sa faca excursii la manastiri si au ocazia sa se bucure de soare intr-o vacanta prelungita, pana dupa 1 Mai.

Cele mai mici preturi sunt, ca in fiecare an, in Olympic Beach - Paralia Katerini. In aceasta destinatie, un sejur de 3 nopti incepe de la 79 euro de persoana, conform agentiei Klever Travel. Pachetul include cazarea si transportul, precum si alte servicii.
 

Crimeea si Cracovia, vacante sub 250 euro
 

Doua destinatii inedite pentru vacanta de Paste din acest an sunt Crimeea si Cracovia. Preturile pentru aceste destinatii sunt de aproape 250 euro pentru circuite sau sejururi de 5-6 zile cu transport inclus.

In Polonia, turistii au ocazia sa viziteze obiectivele turistice din Cracovia, precum Castelul Wawel (partea exterioara), Orasul Vechi, Catedrala Regala, biserici, piete, monumente etc. De asemenea, cei interesati pot opta pentru o excursie de o zi la Auschwitz– Birkenau. O astfel de vacanta dureaza 6 zile si costa 235 euro de persoana, confom agentiei Elyssse Turism.

Si Ucraina este atractiva din punct de vedere al preturilor. Astfel, o vacanta de 6 zile costa 249 euro de persoana, conform agentiei Klever Travel. Pretul asigura transportul cu autocar, cazarea cu mic dejun, masa festiva de Paste, ghidul si excursiile din program. Turistii au ocazia sa viziteze Odessa, cu atractiile sale turistice si Crimeea.
 

Vacanta de Paste la Festivalul de Shopping de la Istanbul, de la 36 euro
 

Cei care merg in Turcia in vacanta de Paste pot alege chiar Istanbulul. Din 18 martie se desfasoara Festivalul de Shopping de la Istanbul. Turistii gasesc produse cu reduceri de pana la 30% sau chiar 50%, in unele cazuri. De asemenea, cumparaturile implica si restituirea taxelor.

Gasesti oferte de cazare de la 36 euro de persoana, pe noapte, conform agentiei Perfect Tour. Oferta include cazarea cu mic dejun la un hotel de 3 stele din centrul orasului. Festivalul se incheie pe 26 aprilie 2011.

De asemenea, gasesti oferte de minivacanta in Istanbul de la 130 euro de persoana, conform agentiei Queen Travel. Pretul asigura 4 nopti de cazare cu mic dejun la un hotel de 3 stele, transportul cu autocarul si ghidul.
 

Minivacanta de Paste in Romania, cu 250 Ron
 

Si in Romania in unele destinatii turistice gasesti preturi atractive. Cei interesati de o vacanta de Paste de tip wellness pot alege Bihorul. Aici, pentru un scurt sejur de 3 nopti platesti 220 lei, iar pentru unul de 4 nopti, 255 lei, conform agentiei Eximtur.

Pretul este valabil pentru un hotel de 3 stele, cazare cu mic dejun si alte servicii: intampinare cu oua rosii, vin si cozonac dupa Inviere, dejun pascal, cina festiva de Paste cu preparate traditionale, sedinte de masaj, acces gratuit la centru spa etc.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vacante-calatorii

Top

Cauta-ti perechea