Vacante

#last minute #oferta last minute #vacanta #vacanta last minute

Cand este prea tarziu pentru last minute

Ofertele last minute sunt deosebit de atractive pentru cei care pot sa-si fixeze o calatorie de pe o zi pe alta. Preturile mici sunt principalul motiv pentru care aceste oferte starnesc interesul turistilor. Exista, insa, situatii in care o oferta last minute este o idee neinspirata. Cand este prea tarziu pentru last minute?
 

1. Biletele de avion
 

Cu cat amani cumpararea unui bilet de avion in ultima luna de dinainte de data calatoriei, cu atat preturile vor fi mai mari. Ca urmare a crizei financiare, multe companii si-au redus capacitatea si, prin urmare, numarul locurilor este mai mic. Cu cat trece timpul, cu atat sunt mai putine bilete disponibile si la preturi tot mai mari.
 

2. Sarbatori
 

De sarbatori, marea parte a rezervarilor are loc in lunile premergatoare sarbatorilor de iarna. Atunci sunt achizitionate cele mai avantajoase oferte, cele mai bune pachete de vacanta, atunci sunt ocupate cele mai bune camere de hotel etc. Sarbatorile de iarna reprezinta intotdeauna o perioada aglomerata, cand foarte multa lume calatoreste.

O rezervare facuta in ultimul moment iti poate asigura un pret acceptabil, insa nu intotdeauna si calitatea serviciilor. Este vorba, cel mai adesea, de oferte, bilete sau camere pe care nu le-a vrut nimeni inaintea ta. Apoi, chiar daca exista inca oferte avantajoase, numarul lor este foarte limitat. O oferta last minute de sarbatori inseamna posibilitati foarte reduse de a alege ceva in functie de preferintele si nevoile tale.
 

3. Alte evenimente
 

Acelasi lucru se aplica si in cazul altor evenimente importante precum Carnavalul de la Venetia, Carnavalul de la Rio de Janeiro, Campionatul Mondial de Fotbal etc. In orasele in care au loc evenimente de amploare, ofertele last minute sunt rare, iar turistii trebuie sa se supuna conditiilor impuse de operatorul turistic. Posibilitatea de a beneficia de o oferta personalizata este redusa sau chiar nula.

In cazul evenimentelor importante pentru tine, precum luna de miere, este la fel de nerecomandat sa optezi pentru oferte last minute. Astfel de vacante si calatorii trebuie planificate din timp, fiind vorba despre momente speciale. In caz contrar, exista riscul sa te intorci cu amintiri mai putin placute.


Sursa foto: webover50.net
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vacante-calatorii

Cauta-ti perechea