Vacante

# calatorie europa #europa #calatorie

Calatoreste cu Tur-TransEuropa in Italia si Iralnda

Transport persoane Romania Irlanda. In fiecare an apare ceva nou si interesant. Poate o noua inventie, o noua tehnologie sau un obiectiv de vizitat. De accea cel mai important lucru atunci cand transporti persoane este siguranta. Aici la agentia Tur-TransEuropa siguranta este garantata, alaturi de confort si placerea de a calatori. Clientii vor avea parte de un personal ce le va sta la dispozitie atunci cand au nelamuriri sau pur si simplu doresc o coversatie care sa le aline grijile.

 

La Tur-Transeuropa clientii nostrii vor fi preluati din locul unde s-a decis plecarea si vor fi dusi direct la adresa dorita pe baza codului postal. Sa nu uitam de pretioasele bagaje care sunt acceptate pana la maximul de 50 de kg (incluse in pretul biletului).

Transport colete si persaone Romania Italia. Este greu sa te intalnesti cu cei dragi din strainatate? Este greu sa ajungi pana la ei si au un colet de trimis?Este ziua de nastere a cuiva din familie ce este plecat si nu poti ajunge la el pentru a da cadoul? Nicio problema! Agentia Tur-TransEuropa va sta la dispozitie pentru a face distanta sa fie cat mai mica, transportandu-va coletele direct la adresa specificata in cel mai rapid si sigur mod posibil. Dar asta nu este tot! Agentia are microbuze si autocare de ultima moda dotate si pregatite pentru a va transporta catre o noua destinatie, la adresa dorita, in confort, stil, siguranta si rapiditate. Angajatii Firmei Tu-Transeuropa va stau la dispozitie in orice moment al zilei pentru a va raspunde la intrebari sau nelamuriri.

Alegeti Tur-TransEuropa si nu veti regreta.

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vacante-calatorii

Top

Cauta-ti perechea