Vacante

#bagaj de cala #vacanta #cadouri #bagaj # cadou in bagaj

Cadourile de sarbatori si bagajele de vacanta

Cand calatoresti de sarbatori, bagajele devin mai voluminoase din cauza cadourilor pe care le iei cu tine. Perioada sarbatorilor este una aglomerata, preturile sunt mari peste tot, iar ultimul lucru de care ai nevoie este sa platesti pentru un surplus de bagaje. Cum faci sa rezolvi problema cadourilor din geanta de voiaj ?
 

1. Cum faci bagajele
 

Cand ai multe lucruri de luat cu tine, inclusiv cadouri si obiecte pe care le vei lasa la destinatie , fiecare centimetru din spatiul gentii de calatorie este important. Foloseste diverse metode de a economisi spatiul. De exemplu, pune sosetele, esarfele nesifonabile, curelele de pantaloni in interiorul incaltamintei. Calculeaza de cate haine si tinute ai nevoie in functie de numarul de zile petrecute la destinatie. Astfel, vei evita sa-ti iei prea multe sau prea putine schimburi .
 

2. Cum impachetezi cadourile fara sa le ambalezi
 

Daca urmeaza sa calatoresti cu avionul, cadourile vor fi tratate ca orice alt obiect din bagaj la controlul de securitate. Asa cum uneori pasagerilor li se cere sa deschida o geanta, tot asa regulamentele pot impune oricand desfacerea unui cadou. De aceea, este o idee proasta sa ambalezi frumos darurile de sarbatori. Lasa-le neambalate si ia cu tine niste coli de hartie pentru cadouri . Hartia ocupa foarte putin spatiu, fata de cutiile si cosurile pentru cadouri. Nu uita de scoci si eventualele fundite, panglici etc. La destinatie, iti va lua numai cateva minute sa impachetezi frumos cadourile.

Renunta definitiv la toate accesoriile cadourilor de care nu ai nevoie neaparat. De exemplu, daca ai cumparat o papusa care este prinsa intr-o cutie de carton, fetita care va primi papusa nu va simti lipsa cutiei. Acelasi lucru se poate aplica in cazul masinutelor de jucarie.
 

3. Apeleaza la alt transport pentru cadouri
 

Daca ai foarte multe cadouri de luat cu tine, ia in consideratie posibilitatea de a le trimite cu vaporul, din timp. Se poate sa fie mai avantajos decat sa ai cu tine un numar exagerat de mare de bagaje, pentru care vei plati suprataxa. Vorbeste cu o companie de transport si afla care sunt conditiile unei trimiteri, pentru a sti costurile si durata de timp.


Sursa foto : chron.com
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vacante-calatorii

Cauta-ti perechea