Vacante

#perfect tour #sfantul valentin #romania #paris #sarbatoare #praga #venetia #roma #concurs

Cadoul perfect pentru Sfantul Valentin: o minivacanta cu Perfect Tour!

Cea mai asteptata sarbatoare dupa Craciun si Revelion este cu siguranta cea a Sfantului Valentin! Desi aceasta se serbeaza in Romania doar de cativa ani, este imposibil sa nu te cuprinda febra cautarii cadoului perfect pentru persoana iubita, fie ca acesta este o felicitare, o cina romantica sau o evadare din cotidian pentru doua - trei zile.

Merita sa profitati de toate ofertele speciale pentru indragostiti puse la cale de companiile aeriene si de Perfect Tour . Reduceri pentru transportul aerian de 50%, discounturi pentru noptile de cazare, surprize la hoteluri: cina romantica, vin spumant in camera, trandafiri si bomboane, lumanari si relaxare la SPA. Toate acestea pentru un weekend romantic de neuitat!

Cei ce vor sa se bucure de sarbatoarea indragostitilor au de ales intre multitudinea de oferte din Romania, dar si din Europa. In Romania, pachetele sunt pentru perioada 12 – 15 februarie si includ cazarea cu micul dejun, cina romantica si in functie de specificul hotelului, facilitati precum: acces gratuit la sauna, o sedinta gratuita de masaj. La sosire, hotelurile ofera bomboane in camera sau pachete de primire cu fructe, sampanie, lumanari, petale de trandafiri – toate pentru a crea o atmosfera de vis! Daca aveti la dispozitie mai mult timp, exista si oferte de genul: "stai doua nopti si a treia noapte e gratuita!".

Locatiile preferate de indragostiti sunt: Predeal, Sinaia, Poiana Brasov, Sighisoara, Mamaia. Tarifele sunt de la 275 lei/persoana/2 nopti cu mic dejun, cina romantica si alte surprize.

Daca doriti sa petreceti Sfantul Valentin in afara tarii, compania aeriana Czech Airlines si euro beneficiati de 3 nopti cazare cu mic dejun (hotel 3* sau 4*) si bilet de avion dus - intors cu toate taxele incluse.

In afara de Praga, puteti opta si pentru alte destinatii, vestite pentru atmosfera romantica: Venetia, Barcelona, Roma, Viena sau Paris.

La Venetia aveti parte de cea mai romantica experienta si tarifele sunt de la 320 euro/persoana pentru un pachet de 3 nopti cu mic dejun, flori si sampanie, in vreme ce la Barcelona puteti face un tur cultural si sa va bucurati de deliciile culinare cu preturi pornind de la 218 euro/persoana pentru un pachet de 3 nopti cazare cu mic dejun, capsuni cu ciocolata, o sticla de vin, o cina romantica.

Roma, locul nasterii legendei Sfantului Valentin va primeste pentru 3 nopti cu tarife de la de la 156 euro/persoana pentru un pachet de 3 nopti cazare  cu mic dejun, o sticla de sampanie si flori. Daca doriti sa testati celebra ciocolata si cafea, strudelul cu mere sau cu branza din Viena, acum este momentul! Aveti preturi de la 135 euro/persoana pentru pachetul de 3 nopti cazare cu mic dejun si o sticla de sampanie.

Si ultima, dar cu siguranta cea mai cunoscuta destinatie romantica, Parisul va asteapta cu pachete pornind de la 194 euro/persoana pentru pachetele de 3 nopti cazare cu mic dejun si o sticla de sampanie si flori.

Acum ca v-ati documentat in legatura cu ofertele pentru aceasta sarbatoare, ramane doar sa alegeti destinatie unde vreti sa petreceti cu persoana iubita. Perfect Tour va ureaza un Sfant Valentin cat mai reusit!

www.perfect-tour.ro

Castiga produse Perfect Tour pentru vacanta ta (II)
 

Turism.Acasa.ro si Perfect Tour te invita la concurs. Participa la concursul “Castiga produse Perfect Tour pentru vacanta ta (II)” pentru a castiga un pachet de produse care iti vor folosi in calatoriile tale.

Perfect Tour este una dintre cele mai importante agentii de turism din tara, care a avut o crestere exponentiala in cei noua ani de existenta. Agentia are filiale in zece orase din tara, dar colaboreaza si cu 500 de agentii partenere revanzatoare din intreaga tara. Serviciile oferite de agentia Perfect Tour cuprind sejururi in tara si in strainatate, pentru persoane fizice, insa si pachete pentru companii.
 

Cum poti participa la concurs
 

Premiul concursului consta dintr-un pachet care contine:

- un card de calatorie in valoare de 50 EUR,
- un memory stick ,
- o minge antistres,
- o foto  
- o pernita avion.

Concursul se desfasoara in perioada 20 ianuarie – 3 februarie 2010.

Pentru a participa la concurs te rugam sa intri pe forum dand click aici si sa raspunzi corect la intrebare. Va fi premiat cel mai interesant raspuns.

Nu uita ca pentru a posta pe forum trebuie sa ai cont pe Acasa.ro. Daca nu ai deja un cont, deschide un cont nou. Te rugam sa verifici ca ai datele personale completate corect in contul tau de pe Acasa.ro.

Castigatorul va fi anuntat pe email si in pagina de concurs.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vacante-calatorii

Cauta-ti perechea