Vacante

#agentie turism #palma de mallorca #kusadasi #sejur #mallorca

Bucura-te de un sejur superb in Mallorca prin agentia de turism Kusadasi!

Mallorca este cea mai mare insula spaniola din arhipeleagul Balearelor si o destinatie excelenta de vacanta. Un sejur in Mallorca iti ofera prilejul de a explora intreaga insula si capitala Palma de Mallorca, un oras superb, cu o istorie si o arhitectura impresionante. Rezerva acum un sejur de cinci stele in Mallorca prin agentia de turism Kusadasi!

Visezi de mult la o vacanta in Spania? Desi zona continentala este la fel de incantatoare, pe timp de vara poti imbina utilul cu placutul alegand o destinatie insulara, precum insorita Mallorca.

O vacanta in Mallorca iti ofera sansa de a te relaxa pe plajele cu nisip auriu si de a inota in apele azurii, line si limpezi ale Marii Mediterane, dar si de a explora trecutul bogat al locului ori de a face cumparaturi in magazinele de lux ale Palmei de Mallorca.


Atractii Mallorca

Nu esti convins sa iti programezi o vacanta Mallorca? Afla ca superba insula baleara te asteapta cu o varietate de atractii turistice, menite sa iti ostoiasca atat setea de cultura, cat si pe cea de distractie. Bifeaza in periplul tau in Palma de Mallorca minunatul Castell de Bellver, ce dateaza din secolul al XVI-lea, dar si Catedrala de Mallorca, realizata in stil gotic, ori Muzeul Satului (Pueblo Espanyol) - un muzeu in aer liber care ia forma unui satuc.

Daca adori distractia, nu rata Paseo Maritimo, zona portuara presarata cu puburi, cluburi si baruri, dar nici Centrul Istoric, unde poti savura o cafea la coltul unei strazi pietruite.


Vacanta Mallorca

Agentia de turism Kusadasi te invita sa iti petreci vacanta in Mallorca la preturi excelente! Spre exemplu, poti petrece un sejur de vis in Palma de Mallorca la hotelul de trei stele Ipanema Beach & Park profitand de oferta agentiei Kusadasi.

Oferta include transport cu avionul, cazare cu demipensiune timp de 7 nopti in camera standard, cat si asistenta turistica pe durata sejurului, la pretul de 529 euro/persoana.


Excursii Mallorca

Odata ajuns in Mallorca, poti explora imprejurimile si principalele atractii turistice profitand de cele mai tentante excursii in Mallorca propuse de agentia de turism Kusadasi.

Incearca excursii Mallorca precum House of Katmandu - aventuri intr-o casa cu susul in jos in stil tibetan, o zi la Western Park Magaluff - singurul water park din Mallorca, sau o vizita la Marineland, un parc de distractii pentru toata familia!

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vacante-calatorii

Top

Cauta-ti perechea