Vacante

#bilet low cost #bilete de avion #card de credit #wizz air #perfect tour

Biletele de avion low-cost se pot cumpara si in rate

Companiile aeriene low-cost scot pe piata noi servicii pentru a-si atrage si fideliza clientii. Wizz Air a lansat astazi un card de credit care ofera reduceri la achizitionarea biletelor de avion si serviciilor companiei. Acesta este primul card de acest fel de pe piata aeriana low-cost, insa pe piata din ce in ce mai multe firme de turism aplica ofera astfel de servicii, de plata in rate a vacantelor.
 

Nou serviciu lansat de compania low-cost Wizz Air
 

Cardul BCR Wizz Air este un card MasterCard in lei si are o limita maxima de credit de 20.000 de lei si o perioada de gratie de pana la 53 de zile. Cu ajutorul lui pot fi cumparate bilete de avion si alte servicii de vacanta, insa poate fi utilizat si la cumparaturi facute in vacanta. Pentru acestea, posesorul cardului va primi asigurarea cumparaturilor pentru 100 de zile de la achizitionare.

Noul serviciu are atasat si un program de loialitate care consta intr-un bonus de 4% la achizitionarea de produse Wizz Air pe site-ul companiei, 0 lei taxa de rezervare a biletelor de avion, asigurare de calatorie inclusa si acumularea de puncte care pot fi folosite pentru cumpararea de bilete de avion de la aceasta companie.

BCR Wizz Air este disponibil in toate sucursalele BCR, pe site-urile Wizz Air si BCR, in aeroporturile Cluj si Timisoara, precum si in zborurile Wizz. Primii 2000 de clienti care achizitioneaza acest card vor primi 20.000 de puncte bonus, in valoare de 200 de lei, pe care le pot folosi pentru a cumpara bilete de avion sau pentru a achita alte servicii ale companiei.
 

Alte companii ofera fidelizarea cu carduri personalizate, fara a apela la banci
 

Companiile aeriene low-cost care opereaza in tara noastra apeleaza la varianta fidelizarii clientilor prin carduri realizate fara parteneriate cu banci: blue air are serviciul My Blue prin care clientul castiga puncte pentru fiecare bilet achizitionat, in timp ce Carpatair ofera Carpatair Green Club, care merge pe acelasi principiu de acumulare de puncte ce pot fi consumate pe bilete de avion cumparate de la aceeasi companie.
 

Si alte companii apeleaza la metoda "vacanta in rate"
 

Pe piata exista deja parteneriate intre companii aeriene si banci, care ofera carduri de credit care pot fi folosite la achizitionarea biletelor de avion: Tarom, Bancpost si American Express au lansat in urma cu cativa ani Tarom Amex (sub forma Classic si Premium), in timp ce UniCredit s-a perteneriat cu Lufthansa pentru programul Miles&More. Cardul BCR Wizz Air este insa primul de pe piata aeriana low-cost.

Multe agentii de turism, printre care Perfect Tour, Queen Travel,  au apelat deja la optiunea de a le oferi clientilor lor posibilitatea de a-si achita vacanta in mai multe rate. Unele dintre ele s-au parteneriat cu diferite banci pentru a le oferi clientilor carduri Avantaj care le dau acestora posibilitatea de a plati serviciile turistice in trei, sase sau mai multe rate.
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vacante-calatorii

Top

Cauta-ti perechea