Vacante

#pegas intersport #bicicleta pegas #pegas

Bicicletele Pegas, acum si in magazinele Intersport din toata tara

Cu un Pegas toti suntem datori. E bicicleta copilariei, deci ar cam trebui sa fie si cea a tineretii si maturitatii noastre. Cum Pegas a relansat de cativa ani modelele pe care le stim de pe vremea cand eram de-o schioapa, cu siguranta ca un astfel de vehicul pe doua roti iti va face zilele mai frumoase, starnindu-ti amintiri placute in fiecare clipa.

Bicicletele Pegas le gasesti in magazinul online bicicletapegas.ro, dar mai nou si in oricare dintre magazinele Intersport. Astfel, nu se stie niciodata cand shoppingul la mall se va lasa si cu o achizitie de suflet, asa cum se va dovedi o bicicleta Pegas.

Bicicletele Pegas pastreaza designul clasic, cel cu care s-au impus in memoria colectiva, insa au primit un upgrade substantial in ceea ce priveste calitatea materialelor din care sunt realizate si a accesoriilor cu care sunt dotate.

Practic, modelul de bicicleta pe care il foloseam inainte de 1989 a fost adaptat acum necesitatilor si exigentelor moderne, astfel incat atunci cand te urci pe bicileta sa ai, pe de o parte, impresia unei calatorii in timp, pe de alta, sa traiesti senzatia confortului pe doua roti.

Oricand poti avea o bicicleta Pegas, utila, dar cu care sa si intorci toate privirile. La Intersport gasesti cele mai noi modele de biciclete Pegas, iar consilierii din magazin te vor ajuta sa o alegi pe cea potrivita nevoilor tale.

 

Strada 2 este o bicicleta Pegas cu o alura foarte eleganta, cu un aer retro, amintind de modelul clasic de bicicleta al brandului. Este o bicicleta care poate fi folosita atat de barbati, cat si de femei, mai ales ca este disponibila in mai multe combinatii de culori, cum ar fi crem cu lila, crem cu turcoaz si negru mat. Indiferent de tinuta pe care o adopti, te poti urca pe ea fara teama ca nu se va potrivi stilului tau.

 

Bicicleta este realizata din otel si aluminiu, are roti de 26 de inci si saua lunga si eleganta. Chiar daca este o bicicleta destul mare, este lejera si usoara, avand 16,8 kilograme.

 

Daca vrei ceva si mai usor, atunci probabil ca vei opta pentru Strada Mini. Aceasta bicicletea cu trei viteze este foarte simpatica prin designul sau, dar si foarte practica, fiind excelenta pentru oras, adica atat pentru plimbari prin parc, cat si pentru drumul pana la serviciu.

Cantareste doar 14 kilograme si este un model compact. De asemenea, si acest model a fost adaptat gusturilor clientilor astfel incat in serie se inscriu culori frumoase si atragatoare precum combinatia de bleu cu alb si cea de galben cu negru.

Si pentru ca Intersport are magazine in toata tara, acum bicicletele Pegas sunt mai aproape de tine. Le poti vedea, pipai si proba, astfel incat sa o alegi pe cea potrivita tie.

 Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vacante-calatorii

Cauta-ti perechea