Vacante

#austria # destinatie vacanta #destinatii ski #destinatii sporturi de iarna #partii austria

Austria, destinatia perfecta pentru pasionatii de schi

Pasionatii sporturilor de iarna pot alege si in acest an sa-si petreaca vacanta pe partiile din Austria. Fie ca aleg sa faca schi, fie ca aleg snowbordingul sau saniusul, distractia este la fel de mare.

Conditii excelente de schi se gasesc in toate regiunile, iar agentiile de turism se intrec in oferte pentru vacanta de iarna .

Iata care sunt statiunile austriece preferate de pasionatii sporturilor de iarna, conform unui top realizat de siteul WorldTravelAttractions.
 

1. Kitzbuhel
 

Si anul acesta, Kitzbuhel se afla in topul celor mai bune statiuni din Austria. Considerat a fi 'Perla Alpilor', Kitzbuhel, din regiunea Tirol, este ceva mai scump decat restul statiunilor, insa pentru privelistile extraordinare merita efortul financiar.
 

2. St Anton
 

Statiunea St Anton, din regiunea Arlberg, dispune de una dintre cele mai mari partii de schi din Alpii austrieci. Dupa cateva ture de partie, turistii se pot opri sa manance carnaciori traditionali si sa bea un pahar de vin fiert la restaurantele de la poalele partiei. Seara, distractia se muta in cluburi, deci nici gand de plictiseala.
 

3. Innsbruck
 

In ultimii ani, Innsbruck a devenit una dintre cele mai cautate regiuni alpine. Preturile sunt ceva mai mici decat in Kitzbuhel, iar distractia este la fel de mare.

In aceste conditii, turistii care vor sa-si petreaca vacanta de iarna in regiunea Innsbruck trebuie sa-si faca rezervari din timp, altfel risca sa nu mai gaseasca locuri disponibile. Pe partii, lucrurile stau altfel. Sunt aproximativ 300 de kilometri de partii in Innsbruck, deci e loc pentru toata lumea: copii, incepatori si avansati.
 

4. Galtur
 

Galtur este un satuc din regiunea Silvetta, langa Elvetia. Aici, atmosfera este ceva mai linistita decat in regiunile Innsbruck, St Anton sau Kitzbuhel. Din acest motiv, Galtur este destinatia de iarna preferata pentru vacantele in familie. Statiunile dispun de 40 de kilometri de partii pentru toate categoriile de schiori. De asemenea, Galtur este locul ideal pentru practicarea snowboardingului, a patinajului sau a parapantei.
 

5. Ischgl
 

Ischgl este o destinatie ideala in toate sezoanele, dar mai ales iarna. Ischgl este situat in zona montana Silvretta si dispune de partii nemaipomenite pentru persoanele care nu sunt avansate in tainele schiului. Pentru turistii care nu vor sa schieze, optiunile de distractie sunt numeroase, de la ciclism montan si drumetii, pana la concerte in aer liber , petreceri traditionale si targuri.



Sursa foto: zepelintour.ro
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vacante-calatorii

Top

Cauta-ti perechea