Vacante

#ttr #winter holiday #targ de turism #ski #vacanta #vacanta de iarna

Au aparut ofertele pentru vacanta de iarna 2010 -2011

Cei care sunt dispusi sa-si planifice deja vacanta de iarna pentru 2010 sau 2011 gasesc deja la agentiile si operatorii de turism pachete cu preturi competitive. Astfel, se pot cumpara vacante de Craciun si revelion, sejururi la ski si chiar circuite pentru anul viitor cu preturi sub 200 sau 300 euro de persoana. Pentru cei care-si rezerva in early booking, se pot acorda diverse reduceri.


Vacante pentru sarbatorile de iarna


Exista deja oferte pentru sarbatorile de iarna, cu preturi reduse. Asfel, la un hotel de 4 stele din turism . Oferta asigura cazarea cu mic dejun. Pentru transportul cu avionul se plateste separat.

De Craciun, unul dintre cele mai vizitate orase europene este Viena. Aici, o vacanta in aceasta perioada costa de la 299 euro de persoana, pentru 4 nopti de cazare, conform agentiei Perfect Tour.


Circuite europene la preturi mici la inceput de 2011


Operatorii de turism propun deja vacante pentru 2011, iar preturile sunt deosebit de atractite. De exemplu, pentru cine nu a vazut inca marile metropole europene Viena, Praga, Budapesta etc, un circuit de 8 zile costa sub 300 euro de persoana. Astfel, in ianuarie, un circuit al capitalelor imperiale se vinde cu 299 euro, potrivit agentiei Interra Travel, la categorii de 3 si 4 stele.


Vacante in statiunile de ski


Pasionatii de ski isi pot rezerva chiar de acum vacanta intr-una dintre statiunile montane din tara sau din strainatate.
De exemplu, in statiunile bulgaresti Bansko, Borovets sau Pamporovo ofertele sunt diversificate, de la hoteluri de 2 stele la cele de 5, cu regim de masa de la cazarea simpla fara masa pana la demipensiune.

Pentru rezervarile facute pana la o anumita data, se acorda reduceri de early booking de maxim 20%, conform agentiei Paralela 45.


Oferte pentru vacanta de iarna 2010-2011 la targul de turism din toamna


Cei care se afla in Bucuresti in luna octombrie pot sa gaseasca oferte pentru vacanta de toamna -iarna la Targul de Turism Winter Holiday . Evenimentul se desfasoara intre 7 si 10 octombrie 2010 si este organizat de ANAT (Asociatia Nationala a Agentiilor de Turism din Romania). Targul este gazduit in Palatul Parlamentului din capitala.

De asemenea, patronatul ANAT aniverseaza 20 de ani de activitate, ocazie cu care va avea loc Gala “ANAT la 20 de ani”.

Tot in toamna are loc Targul de Turism al Romaniei la Romexpo. Intre 21-24 octobrie se va desfasura cea de-a 24-a editie a TTR.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vacante-calatorii

Top

Cauta-ti perechea