Vacante

#turism # vacanta sarbatori #vacanta sarbatori 2012-2013 #oferte vacanta sarbatori

Au aparut ofertele de sarbatori de iarna pentru vacanta 2012-2013

Cei care isi doresc sa-si planifice din timp vacanta de sarbatori o pot face. Operatorii de turism au oferte pentru Craciun, Revelion si vacante la schi in destinatiile din Romania si din strainatate.

Craciun in Poiana Brasov

Poiana Brasov este o destinatie predilecta pentru Craciun si Revelion. Cei care doresc sa-si petreaca aici vacanta de Craciun scot din buzunar 840 lei de persoana pentru un sejur de 4-5 nopti. Pretul include cazarea la un hotel de 4 stele cu mic dejun si cina, acces la fitness, piscina si sauna, cina festiva de Craciun si diverse activitati din program.

Revelion in destinatii indepartate

Kenya constituie o destinatie clasica pentru vacanta de Revelion. Aici, intr-o statiune de pe litoral, o saptamana costa in jur de 2000 euro. In acesti bani sunt incluse 7 nopti de cazare cu mic dejun, biletul de avion, asistenta turistica, transferul, precum si cina festiva.

Cuba este o alta destinatie de vacanta recomandata pentru Revelion. O vacanta de 10 zile in Cuba costa in jur de 2500 euro de persoana.

Sarbatori de iarna in Antalya

Antalya este in continuare o destinatie de vacanta propusa de operatorii de turism, chiar si in iarna 2012-2013. Turistii pot opta pentru o oferta charter cu sejur intr-un hotel de pe litoralul turcesc, in statiuni precum Kemer, Side, Lara, Belek etc. Agentiile acorda reduceri intre 10 si 25% pentru pachetele charter cu hoteluri de 5 stele.

Sarbatori de iarna in orasele europene

Unele dintre cele mai rentabile oferte de sarbatori sunt cele din orasele europene. Poti opta pentru un Craciun sau Revelion in Roma, Barcelona, Londra, Paris etc. De exemplu, trecerea dintre ani la Roma costa sub 400 euro de persoana. Pretul asigura 4 nopti de cazare intr-un hotel de 4 stele cu mic dejun, bilet de avion, asistenta turistica si transfer. Acelasi pret este pentru un Revelion in Amsterdam.

O vacanta de Anul Nou in Viena costa 300 euro de persoana. Pachetul, insa, nu include transportul cu avionul. Parisul este ceva mai scump, pentru o saptamana, de sarbatori, platesti in jur de 550 euro.

Craciun in Israel

Cei care isi doresc sa petreaca Craciunul chiar in Israel, la locurile sfinte, preturile pentru aceasta destinatie au ramas neschimbate. In general, o saptamana de vacanta in Israel costa 600 euro de persoana, pret care include si transportul cu avionul. O vacanta in Israel asigura, pe langa cazare si avion, transportul local cu autocarul, vizitarea mai multor orase cu obiective religioase, asistenta turistica si ghizii.

Sarbatori de iarna in Rusia

Rusia este o destinatie atractiva, scumpa si controversata. Cei care isi doresc ceva special de Craciun si Revelion pot face o excursie in aceasta tara. Pentru o saptamana in Rusia se plateste o suma de aproximativ 1000 eur0. In acesti bani sunt incluse transportul intern si international cu avionul, transportul intern cu autocarul, cazarile, transferurile, masa si diverse taxe. Excursiile optionale propuse de agentii costa intre 40 si 60 euro.

Foto: karolinas.net
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vacante-calatorii

Cauta-ti perechea