Vacante

#grecia #creta #rhodos #corfu #insule grecia #insula kos

Viziteaza insulele grecesti cu bani putini!

Este perioada concediilor, iar gandurile iti zboara tot mai mult la vacanta pe care inca nu ti-ai ales-o! Ce-ar fi daca anul acesta te-ai lasa invaluit de farmecul si misterul insulelor grecesti, incarcate de istorie si traditie? Desi poate parea scump, un astfel de sejur in insula Corfu incepe de la doar 289 de euro prin agentia Kusadasi. Citeste mai jos ce insule poti vizita in vacanta din Grecia si de ce atractii grecesti vei avea parte.


Vacanta in Grecia in Insula Rhodos

Insula Rhodos este una dintre atractiile din Grecia, fiind supranumita si "Insula Soarelui", deoarece se bucura de razele astrului ceresc 300 de zile pe an.

Poti vizita orasul medieval cu stradute inguste si magazine mici, muzeul arheologic sau palatul Marilor Stapani. Excursiile in jurul orasului si insulei reprezinta alte atractii din Grecia.

Ai ocazia sa vezi Parcul Rodini, statiunea termala Kallithea, Castelul Monolithos, Camiros si Lindos. Valea Fluturilor (in iunie, iulie si august se poate asista la spectacolul extraordinar oferit de milioane de fluturi ce se ridica de pe pomi si tufisuri) este o alta atractie in Grecia de care poti avea parte.

Prin agentia Kusadasi pentru 7 nopti de cazare, intr-un apartament de 2 camere, la hotelul Osiris Apart vei plati 310 de euro, in care este inclus si transportul cu avionul (fara taxele de aeroport).


Vacanta in Grecia in Insula Corfu

Insula Corfu este o alta destinatie perfecta pentru o vacanta in Grecia. Aici ai posibilitatea sa faci plaja pe coasta vestica, ce ofera unele dintre cele mai fascinante golfuri si plaje cu nisip (Sidari, Palaiokastritsa, Arilla si Afionas). Pe coasta estica in schimb, marea este mai calma si te poti bucura de excursii cu barcile de pescuit traditionale sau de nisipul auriu al plajelor Almyros, Kalamaki si Acharavi. In Corfu poti vizita pestera Loutses, baile romane de la Acharavi, muntii Pantokrator, muzee si biserici bizantine, fortareata venetiana din Kerkyra etc.

Agentia Kusadasi ofera 7 nopti de cazare cu demipensiune la hotelul Blue Sea la un pret de 289 de euro de persoana, in care este inclus transportul cu avionul (fara taxele de aeroport).


Vacanta in Grecia in Insula Creta

Creta este cea mai mare insula greceasca, fiind situata in zona estica a Marii Mediteraneene intre Europa, Asia si Africa.

Perfecta pentru o vacanta in Grecia, insula este impartita in patru districte, Chania, Rethimno, Heraklion si Lasithio. Pe langa plajele cu nisip alb si fin, fiecare dintre aceste districte constituie o atractie turistica in sine. In Chania vei vizita portul venetian si castelul, iar Rethimno este faimos pentru satele pitoresti care conserva modul si ritmul de viata traditionala. Cele mai importante monumente arheologice din Heraklion se gasesc la Knossos.

Oferta celor de la Kusadasi te trimite in Creta pentru 7 nopti, loc in camera dubla, demipensiune, la hotelul Hersonissos Central cu 349 de euro, ijn care este inclus transportul cu avionul (fara taxele de aeroport).


Vacanta in Grecia in Insula Kos

O alta destinatie pentru vacanta din Grecia este Insula Kos, fiind situata in Marea Egee, foarte aproape de litoralul turcesc. Daca vrei sa experimentezi cu adevarat atractiile din Grecia, poti opta pentru o excursie cu autocarul. Turul incepe de la "Asklepion din Kos", primul spital din perioada antica, creat de "parintele medicinei" Hippocrate si care a fost dedicat lui Asclepius, fiul lui Apollo, protectorul sanatatii si al medicinei. Apoi vei vizita satul Zia, Lagoudi si te vei bucura de privelistea Castelului Antimachia.

Prin Kusadasi, un sejur de 7 nopti de cazare cu demipensiune la hotelul Coralite costa 415 euro, in care este inclus transportul cu avionul (fara taxele de aeroport).

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vacante-calatorii

Top

Cauta-ti perechea