Vacante

#plaje cu nisip roz # nisip roz #plaja roz #destinatii de vacanta #vacanta

8 plaje cu nisip roz pe care trebuie sa le vezi cel putin o data in viata

O plaja cu nisip roz si o vacanta cat mai lunga este visul oricui. Chiar daca mai trebuie sa astepti pana la vara, poti macar sa incepi sa cauti cele mai frumoase destinatii unde vei gasi plaje feerice cu nisip de culoare roz. In plus, cu putina imaginatie poti chiar sa-ti imaginezi ca esti deja acolo, doar cautand informatii despre destinatia aleasa. Iata care sunt cela mai frumoase plaje cu nisip roz din lume.

1. Insula Harbour, Bahamas

Sursa foto: pandotrip.com

Insula Harbour din Bahamas este faimoasa datorita nisipului roz, plajelor intinse, recifelor de corali colorati si apa cristalina. Cu o intindere de peste 3,5 mile de nisip roz de-a lungul tarmului estic nu ai cum sa te plictisesti intr-o vacanta pe aceasta insula.

2. Plaja Elafonisi, Grecia

Sursa foto: tripsavvy.com

Plaja Elafonisi se afla pe partea de sud-vest a insulei Creta si are o lungime de 1 mila. Plaja este ideala pentru familiile cu copii mici, dar si pentru adultii de orice varsta. Pe langa nisipul roz de aici, apa calda si putin adanca reprezinta un alt punct de atractie pentru turisti.

3. Golful Horseshoe, Bermuda

Sursa foto: pinterest.com

Golful Horeseshoe este cuprins intre uimitoarele stanci de clacar si nisipul roz stralucitor care se intinde pana in Oceanul Atlantic, intr-o lume fascinanta plina de recifi de corali, pesti si alte mamifere marine.

4. Pink Beach, Indonezia

Sursa foto: hostelworld.com

Pink Beach face parte din Parcul National Komodo. Marea care are o culoare turcoaz este in contrast cu nuantele de roz ale nisipului de pe faimoasa plaja din Indonezia. Cerul de culoarea azurului completeaza privelistea pitoreasca de aici, iar apusurile de soare sunt momente de neratat pentruc cei care ajung in acest loc.

5. Spiaggia Rosa, Italia

Sursa foto: explo-re.com

Spiaggia Rosa este o plaja superba cu nisip roz, pe care insa turistii nu au acces. Plaja poate fi vazuta doar de pe mare, din barca, sau de pe o stanca aflata in apropiere, altfel nimeni nu are voie sa paseasca in acest loc. Aceasta decizie a fost luata pentru a proteja culoarea roz a nisipului de pe aceasta plaja, care avea o culoare si mai intensa inainte ca turistii sa inceapa sa plece acasa cu borcane pline cu nisip de pe aceasta plaja.

6. Plaja Pfeiffer, California

Sursa foto: pinterest.com

Nisipul de pe plaja Pfeiffer are o nuanta violet care devine si mai intensa dupa ploaie. Pe langa culoarea deosebita a nisipului de aici, locul mai are o cascada extrem de inalta care cade din stancile de granit, formatiuni stancoase pentru pasionatii de catarari si pesteri pe apa care pot fi explorate.

7. Red Sand Beach, Maui

Sursa foto: hawaiioceanproject.com

Nisipul de pe Red Sand Beach este mai mult rosu decat roz si cu siguranta este unul dintre motivele pentru care merita sa ajungi aici, macar o data in viata. Nisipul rosu din acest loc pitoresc provine de la stancile de lava rosie din apropiere care erodeaza tarmul.

8. Plaja Crane, Barbados

Sursa foto: expedia.com

Aceasta plaja a fost initial un golf, dar acum este un loc in care te poti bucura de nisipul roz si valuri perfecte. Un recif de corali de aici formeaza o bariera naturala, facand ca zona sa fie ideala pentru pasionatii de inot.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vacante-calatorii

Top

Cauta-ti perechea