Vacante

#destinatii de vacanta 2020 #destinatii de vacanta martie #vacanta primavara #destinatii de vacanta #vacanta

7 destinatii de vacanta perfecte pentru luna martie

Pentru cei care au nu plecat in vacanta in toiul iernii, luna martie poate fi momentul perfect in care pot visa la o destinatie cu mult soare, plaja cu nisip alb si apa cristalina. La inceput de primavara, cand la noi temperaturile sunt inca scazute sau chiar ninge, porneste intr-o aventura senzationala intr-o destinatie calda. Pentru aceasta perioada a anului, exista si o multime de oferte speciale, avand in vedere ca nu este sezon de varf. Iata sapte destinatii perfecte pentru a scapa de stres si pentru a te relaxa in luna martie.

Insula Bermuda, Caraibe

Insula Bermuda face parte din insulele Caraibe si reprezinta un loc din lume uitat in ultimul timp de turisti. Cu toate acestea redevine o destinatie cautata in acest an. O multime de hoteluri au fost renovate si Bermuda este pregatita sa isi intampine turistii care pot gasi aici, in luna martie, temperaturi placute, chiar daca inca nu este foarte cald pentru plaja. Insula Bermuda este destinatia perfecta de vacanta pentru amatorii de plimbari, dar si pentru cei pasionati de golf.

Patagonia, Chile

Prima parte a lunii martie este perioada ideala in care poti vizita Patagonia. In aceasta regiune este finalul verii si nu mai este aglomeratia specifica varfului de sezon. Vremea este in continuare buna, iar atractiile din zona te vor fascina pur si simplu, incat iti vei dori sa revii cat de curand in aceasta parte de lume.

St. Lucia, Caraibe

Vulcani, muntii, plaje cu nisip alb, padurile tropicale sunt doar cateva motive care te-ar putea convinge sa iti programezi o vacanta in St. Lucia, la inceput de primavara. Destinatia este ideala si pentru cuplurile in cautarea romantismului.

Carmel-by-the-Sea, California

In Carmel-by-the-Sea ar trebui sa ajungi macar o data in viata, daca te numeri printre impatimitii gastronomiei extravagante. La mijlocul lunii martue, mai précis pe 14 martie aici se desfasoara un faimos festival dedicat gastronomiei, in cadrul caruia au loc demonstratii culinare, degustari de vinuri si alte experiente la care participa chefi faimosi din toate colturile lumii.

Insula Belize, America Centrala

Belize este o insula din Caraibe, ideala pentru mici escapade programate la inceputul primaverii. Pentru cei care iubesc aventura si experientele inedite, dar si statul la plaja sub soarele fierbinte, Belize este insula perfecta in care pot petrece o vacanta de vis, in luna martie.

Playa del Carmen, Mexic

Playa del Carmen este o alta destinatie de care te vei indragosti, daca iti vei petrece o vacanta aici in luna martie. Vremea este suficient de calda si nu mai este aglomerat. Plajele cu nisip alb si vegetatia de pe insula ofera cadrul ideal pentru relaxare.

Lanai, Hawaii

Lanai este o insula din Hawaii pe care merita sa ajungi cel putin o data. Hotelurile exclusiviste, vegetatia luxurianta si muntii acoperiti cu paduri de pin te vor surprinde si te vor ajuta sa descoperi o cu totul alta infatisare a insulelor Hawaii.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vacante-calatorii

Top

Cauta-ti perechea