Vacante

#insule #destinatii de vacanta # destinatii turistice # insule surprinzatoare

6 insule cu forme surprinzatoare

In lume exista sute de mii de insule. Unele dintre ele sunt locuite si au devenit destinatii turistice de top, altele sunt virgine si neatinse de mana omului, iar altele se remarca prin formele lor surprinzatoare. Vazute din satelit si modificate usor pe calculator, pentru a prinde si mai mult contur, aceste insule par ireale. Dar sunt cat se poate de adevarate si, chiar daca nu vei ajunge niciodata sa le vizitezi, cel putin merita sa le admiri frumusetea prin intermediul imaginilor.


1. Insula indragostitilor in forma de inima

Descoperita in anul 2009 cu ajutorul programului Google Earth, Insula Indragostitilor a devenit foarte populara in randul amorezilor care si-ar dori sa petreaca o luna de miere de vis intr-un loc special. Insula Galesnjak are o forma aproape perfecta de inima, este situata in apropierea Coatiei si este detinuta de un om de afaceri care a aflat odata cu restul lumii cum arata din satelit proprietatea lui.



Sursa foto: allthingscroatia.tumblr.com


2. Insula delfin

Situata in apropiere de Insula Flores care apartine Indoneziei, insula delfin este considerata a fi una dintre cele mai frumoase din lume, cel putin la capitolul formei surprinzatoare.



Sursa foto: environmentalgraffiti.com


3. Insula zambet

Doua stanci pe post de ochi si o fasie de uscat pe post de gura dau nastere insulei zambet, situata in apropiere de Malaezia. De fapt, este vorba despre 3 insule: Manukan, Mamutik si Sulug.



Sursa foto: blogcdn.com


4. Insula calut de mare

Insula Isabela, cea mai mare din Arhipelagul Galapagos (Oceanul Pacific), a luat nastere acum milioane de ani, in urma eruptiilor vulcanice. In prezent, insula are forma de calut de mare, iar cei care au descoperit acest detaliu surprinzator, cercetatorii NASA, au ramas uimiti de contururile precise.



Sursa foto: webandtime.com


5. Insula masca venetiana

Insulele Maldive sunt o sursa parca inepuizabila de insule mici cu forme care mai de care mai surprinzatoare. Din cele peste 1000 de insule, una are forma de masca venetiana. Este vorba despre insula Huvahendhoo.



Sursa foto: environmentalgraffiti.com


6. Insula bumerang

Insula bumerang, situata in Marea Chinei de Sud (Marea Filipineza) este una dintre putinele insule cu forme surprinzatoare care poate fi vazuta in toata splendoarea de turisti. Cei care calatoresc cu avionul de la Manila la Kuala Lumpur au ocazia sa ii vada forma deosebita, care se modifica usor in functie de sezon.



Sursa foto: environmentalgraffiti.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vacante-calatorii

Cauta-ti perechea