Vacante

#parfumuri #suvenire #suvenire Paris #tum Eiffel #esarfe matase

5 suvenire cu care merita sa te intorci din Paris

Fie ca le cumperi pentru cei dragi, fie ca le iei pentru tine, exista cateva suvenire pe care merita sa le aduci acasa din Paris, fie datorita semnificatiei lor, fie a calitatii sau specificului lor. Iata cateva tipuri de suvenire ieftine si la indemana care te vor ajuta sa iti reamintesti cu placere de calatoria in Franta, iar pe ceilalti, sa patrunda in spiritul acestei tari!

1. Replici miniaturale ale Turnului Eiffel

Sunt pe toate drumurile si la orice vanzator ambulant de suvenire. Chiar daca, la prima vedere, ti se par niste kitschuri, aceste mici figurine pot deveni o amintire placuta din vacanta, de care iti vei aminti cu drag peste ani. In plus, iti ofera sansa de a duce Turnul Eiffel, chiar daca miniatural, in casele cat mai multor persoane dragi.

2. Ciocolata

In Franta, se gasesc unele dintre cele mai rafinate si elegante sotimente de ciocolata din lume. Iar daca vrei cu adevarat sa-ti incanti apropiatii cu ceva deosebit, o cutie de bomboane de ciocolata va fi suvenirul perfect. Gustul deosebit al delicatesei frantuzesti le va ramane intiparit in memorie foarte mult timp.

3. Magneti de frigider

Magnetii de frigider au devenit cele mai populare suvenire pe care le cumpara turistii, in orice colt al lumii s-ar afla.

Nici Franta nu duce lipsa de astfel de suvenire. In principalele zone turistice din Paris sunt amplasate o multime de tarabe cu astfel de chilipiruri.

Magnetii sunt o amintire placuta, care-ti pastreaza vacanta din Franta mereu vie in minte, intrucat ii vezi ori de cate ori deschizi usa de la frigider.

4. Parfumuri

Franta este tara parfumeriilor de lux si a miresmelor dintre cele mai pretentioase. Daca vrei sa cumperi un suvenir cu adevarat impresionant pentru tine sau cei dragi, daruieste-ti sansa de a testa aromele speciale ale celor mai celebre parfumerii din Paris. Preturile sunt mult mai accesibile decat in Romania, ceea ce iti ofera o oportunitate grozava de a te intoarce cu un nou parfum de acolo.

5. Esarfe din matase

Esarfele de matase sunt foarte sofisticate si la moda pe strazile din Parus. In mod normal, aceste esarfe sunt si foarte scumpe, datorita materialului natural si delicat, foarte greu de prelucrat. Insa in Franta, sunt foarte accesibile ca pret si iti ofera sansa de a oferi un suvenir deosebit celor dragi.


Sursa foto: Agirlastyle.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vacante-calatorii

Top

Cauta-ti perechea