Vacante

#vacanta #londra #destinatii #vacanta de iarna # vacanta londra

5 motive pentru o vacanta de iarna in Londra

Londra reprezinta una dintre cele mai frumoase si mai interesante destinatii europene pentru vacanta de iarna . Atractiile turistice si activitatile pentru timpul liber sunt atat de numeroase incat raspund preferintelor oricarui tip de turist, de la tineri la cei care vin cu familia si copiii aici.

Iata in continuare 5 motive pentru o vacanta de iarna in Londra:
 

1. Winter
 

O tara a minunilor se deschide in fiecare iarna in Hyde Park. In Winter Wonderland se afla cel mai mare patinoar deschis din Londra si tot aici vizitatorii gasesc o , Marea Roata, Circul de Craciun Zippo, precum si standuri cu mancare si bautura calda. Vizitatorii pot merge in Winter Wonderland intre 18 noiembrie 2011 si 4 ianuarie 2012. Pretul unui bilet de intrare variaza intre 20 si 25 lire sterline.
 

2. Patinoarul de la Natural History Museum
 

La Natural History Museum se afla un patinoar urias, exterior, de 900 metri patrati, potrivit pentru toate varstele. Patinoarul ofera o zona dedicata special copiilor. Atmosfera este asigurata de copacii imbracati in beculete. Un bilet de intrare costa 13 lire sterline, iar unul pentru familie costa 36 lire.
 

3. Piata de Craciun , SouthBank
 

Piata de Craciun din SouthBank se afla aproape de celebrul London Eye si este una dintre cele mai apreciate astfel de piete din capitala. Targul de Craciun este deschis intre 18 noiembrie si 24 decembrie 2011. Vizitatorii gasesc aici bijuterii, jucarii, ornamente pentru bradul de Craciun , lumanari, obiecte din ceramica etc.
 

4. London Parade
 

London Parade reprezinta un eveniment anual, desfasurat in prima zi a noului an. Evenimentul are o traditie de 22 de ani si se desfasoara pe strazile orasului, atragand peste 10 mii de participanti veniti de prin toate colturile lumii.
 

5. Tur cu Mos Craciun
 

Tururile de oras organizate pot sa fie experiente interesante pentru cei care doresc sa se familiarizeze cu un loc complet nou. De Craciun, turistii il au ca ghid chiar pe Mos Craciun. Alaturi de el, vizitatorii descopera Strazile Oxford si Regent si pot savura un vin fiert intr-un pub traditional. Un astfel de tur cu durata de 3 ore costa in jur de 44 lire.
 

Sursa foto: redbubble.com
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vacante-calatorii

Top

Cauta-ti perechea