Vacante

#destinatii de vacanta #vacanta in grecia #grecia

5 motive pentru a merge in vacanta in Grecia

Nu esti hotarat inca pentru ce destinatie de vacanta sa optezi? Ce ai spune de Grecia, o tara cu peisaje sublime, preferata de turistii din intreaga lume? Iata cinci motive pentru a vizita aceasta tara cu arhitectura unica si plaje superbe.

1. O destinatie accesibila pentru toate buzunarele. Grecia a ramas o destinatie ieftina, accesibila oricarui buget. In plus, pe site-urile de specialitate poti gasi numeroase oferte si promotii last minute extrem de avantajoase.

2. Grecia este locul ideal pentru o vacanta de vis. Peisajele unice si apa extrem de limpede o fac perfecta pentru iubitorii de natura. Atunci cand te gandesti la Grecia nu poti sa nu-ti imaginezi plajele intinse cu apa cristalina, tavernele, mancarea gustoasa si pofta de viata a localnicilor. In plus, fiecare lov din Grecia este unic. Fiecare destinatie, atat de pe insule cat si de pe continent are un stil autentic diferit si vei avea de fiecare data ceva noi de vazut, de invatat, de vizitat!

Sursa foto: suburbansocalgirl.blogspot.com

3. In ciuda turismului in crestere, Grecia a ramas una dintre cele mai sigure tari, mai ales insulele. Aici nu trebuie sa iti faci griji daca iesi sa te plimbi seara pe strazi sau daca vrei sa socializezi cu localnicii. In orasele mari insa, ar fi bine sa ai grija la hotii de buzunare.

4. Grecia este renumita in intreaga lume pentru preparatele culinare, in special pentru cele cu fructe de mare, pe care este musai sa le incerci. In plus, Grecia este cunoscuta pentru productia de ulei virgin de masline, legume, fructe, peste, nuci si vin. Nu ezita sa gusi din preparatele traditionale! Cu siguranta te vei indragosti pe loc de ele.

Sursa foto: dseitanidis.blogspot.com

5. Grecii sunt foarte primitori si stiu cum sa ii faca pe turisti sa se simta bine si sa revina ori de cate ori au posibilitate. Simte-te liber sa comunici cu localnicii, oricunde te-ai afla, grecii adora sa socializeze. Localurile sunt primitoare, iar serviciile hoteliere aproape ireprosabile. In plus grecii sunt plini de curtoazie si amabilitate.

Sursa foto principala: shutupandtakemethere.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vacante-calatorii

Top

Cauta-ti perechea