Vacante

#Kastellorizo #grecia #insule #concediu # insule grecesti

5 insule grecesti mai putin cunoscute, pentru un concediu linistit

Departe de agitatia oraselor sau a insulelor ticsite de turisti, Grecia ascunde cateva petice de pamant desprinse parca din rai. Cu apa de culoarea smaraldului, cu plaje cu nisip alb sau auriu, acestea sunt adevarate oaze de relaxare Iata cateva dintre locurile parca uitate de lume, potrivite pentru planificarea unui concediu linistit.

Kastellorizo, insula care a pastrat traditiile

Aflata in sud estul Marii Mediterane, in Kastellorizo poti descoperi traditiile grecesti de odinioara. Poti ajunge in Kastellorizo atat din Rodos, cat si din Cipru, distantele fiind de 120, respectiv 280 de kilometri. In zilele in care vrei sa faci o plimbare pe cei aproape 9 kilometri patrati, poti vizita moscheea otomana, biserica Sfantul Gheorghe in stil bizantin sau catedrala Sfintiilor Constantin si Elena. Nu ocoli tavernele cu peste proaspat, un adevarat festin culinar. Mare atentie, nu exista plaje pe insula, dar este locul ideal pentru scufundari. O noapte de cazare costa, in medie, 50 de euro de persoana.

Sursa foto: islandoanialisme.blogspot.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vacante-calatorii

Top

Cauta-ti perechea