Vacante

#greseli #vacanta #vara #planificare vacanta #vacanta vara

5 greseli in planificarea vacantei de vara

Iti doresti sa pleci undeva in concediul de vara insa munca te impiedica sa te ocupi serios de viitoarea ta calatorie. Acest lucru s-ar putea dovedi o greseala cand te vei apropia de perioada in cauza.

Iata in continuare 5 greseli frecvente in de vara:


1 Bugetul de


Toata lumea vrea sa se simta bine in vacanta si sa nu-si refuze nimic, mai ales in concediul de vara. Daca nu-ti gestionezi banii din timp, sunt mari sanse sa intampini probleme in plata ofertei de vacanta si asigurarea unor bani de buzunar . Pune bani deoparte din timp, de la inceputul anului. Elimina cel mai mare stres al unei vacante: cheltuielile.

 

2 Vacanta pe ultima suta de metri


Una dintre greselile pe care le fac turistii este sa-si planifice vacanta pe ultima suta de metri, spun operatorii de turism. Cu exceptia ofertelor last minute, in rest s-ar putea sa ai multe de pierdut daca te apuci in ultima clipa sa cauti ceva convenabil.

In varf de sezon hotelurile bune sunt deja ocupate, in special cele cu un raport calitate - pret foarte bun. Va trebui sa te multumesti cu ceea ce ramane nevandut si este posibil sa platesti mai multi bani daca nu prinzi o oferta speciala .


3 Alegerea destinatiei de vara


Nu opta pentru o deoarece ai auzit de la prieteni ca este foarte frumos acolo sau din alte motive superficiale. Gandeste-te bine ce vrei sa faci in vacanta , deoarece concediul este scurt si trebuie sa profiti din plin de fiecare zi, indiferent ce visezi sa faci.

Alege o insula daca te intereseaza plimbarile in natura, gastronomia, traditiile si plaja. Opteaza pentru un oras cu deschidere la mare daca vrei sa beneficiezi de atractiile urbane si cele ale unei statiuni in acelasi loc.


4 Vacanta de vara cu copiii


Daca mergi in vacanta cu familia , ai putea sa te intorci nemultumit din concediu deoarece nu ai avut prea multe facilitati pentru cei mici. Inseamna ca nu te-ai documentat special pentru acestia.

Cand calatoresti cu copiii, documenteaza-te sa vezi care sunt serviciile si atractiile pentru ei. Cauta muzee si parcuri pentru copii, servicii de babysitting, restaurante cu meniuri pentru copii, hoteluri care dispun de si animatori etc.

 

5 Clima si bagaj

 

Nu te baza pe ceea ce stii, in general, despre destinatia aleasa pentru vacanta. Verifica prognoza meteo pentru perioada de calatorie si fa bagajul conform cu aceste informatii. In acest fel, nu vei cheltui bani inutil pe accesorii.

Sursa foto: popartuk.com
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vacante-calatorii

Top

Cauta-ti perechea