Vacante

#camping #destinatii de lux #destinatii camping #camping de lux

5 destinatii de lux pentru iubitorii de camping

Nici campingul nu mai este ce a fost candva sau cel putin destinatiile nu mai sunt ce au fost candva. Din dorinta de a le oferi iubitorilor de camping conditii cat mai bune pentru petrecerea concediului, tot mai multi proprietari de statiuni au construit zone luxoase pentru amplasarea corturilor. De fapt, daca ajungi acolo nici macar nu mai ai nevoie de cort. Acum campingul inseamna bungalowuri si casute echipate cu toate cele necesare.


1. Marjal Costa Blanca, Spania

Situata in regiunea Alicante din Spania, Marjal Costa Blanca este o destinatie de lux pentru iubitorii pretentiosi de camping. Aici, corturile sunt inlocuite de casute cochete fara pereti, dar protejate doar cu materiale albe racoroase. In statiunea de camping sunt amenajate piscine spatioase, exista un teren de baschet si unul de golf, precum si alte facilitati moderne.


2. Domaine les Ranchisses, Franta

Domaine les Ranchisses este o destinatie de lux pentru camping. Este situata in sudul Frantei, in regiunea muntoasa Ardeche. Pe langa zona special amenajata pentru amplasarea corturilor si a rulotelor, exista si o zona superba de relaxare, care include jacuzzi, piscine, sala de sport si miniparc de distractii pentru copii.




3. Bella Italia, Italia

Bella Italia este una dintre cele mai mari statiuni de camping din tara lui Leonardo da Vinci, situata in apropiere de orasul Verona. Este o destinatie de lux pentru camping, avand in vedere faptul ca turistii au la dispozitie o multime de modalitati de petrecere a timpului liber, de la plimbari prin natura, pana la parc de distractii, plaje impecabile si terenuri pentru sport.


4. Quarteira, Portugalia

Statiunea Quarteira din regiunea Algarve, Portugalia, este o destinatie de lux pentru iubitorii de camping. Zona de campare se intinde pe o suprafata intinsa si este prevazuta cu o multime de facilitati. Parcul de distractii, posibilitatea de a practica sporturi nautice, dar si de a se relaxa in mijlocul naturii ii atrage ca un magnet pe turisti.


5. Chateau de Chalteloup, Franta

Chateau de Chanteloup este o destinatie de 5 stele pentru iubitorii de camping. Castelul si zona din preajma lui se gasesc in apropierea orasului Le Mans. Zona de camping este amplasata in fata castelului, care dateaza din secolul al XIX-lea. Nu lipseste zona pentru gratare si alte facilitati demne de o destinatie de lux pentru camping.



Sursa foto: mirror.co.uk

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vacante-calatorii

Top

Cauta-ti perechea