Vacante

#oferta cazare # infoturism #cazare ieftina #sejur ieftin #vacante ieftine

4 vacante perfecte pentru oameni singuri

Poate parea destul de ciudat sa mergi singur intr-o vacanta, dar in realitate nu este deloc asa. Daca tii cont de faptul ca iti faci programul dupa cum vrei, nedepinzand de nimeni s-ar putea sa iti placa mai mult aceasta varianta. Iar operatorii din turism vin in intampinarea acestui trend cu o multime de sejururi.

Ca sa platesti mai putin pentru o vacanta ar putea fi tentant sa imparti dormitorul cu cineva. Cu toate acestea, ai nevoie de ceva curaj ca sa mergi in concediu de unul singur. Si asta mai ales daca nu ai mai facut-o pana acum. Avantajul major este, dupa cum spuneam, faptul ca iti gestionezi asa cum doresti timpul. In plus, iti poti face si o multime de prieteni noi.

Iata cateva sugestii de vacante pe care le poti petrece singur:

Croaziera

O croaziera este un vis pe care cel mai probabil l-ai avut inca din copilarie. Te-ai imaginat in camera micuta de pe vapor sau pe ringul de dans de la bordul vasului. Si ti-ai stabilit deja in gand un trasesu, cu porturi frumoase. Cauta pe infoturism.ro o croaziera si du-ti visul la indeplinire.

Circuit

Ia-ti o harta si un creion si creeaza-ti propriul circuit. In functie de obiectivele pe care le poti vizita stabilesti si numarul de nopti pentru care te cazezi intr-un loc. Ai posibilitatea sa iti modifici oricand iti doresti planul si nimeni nu se va opune.

Intra pe oferteturism.ro si alege-ti unde sa te cazezi. Consultantii specializati negociaza pentru tine direct cu hotelierii cele mai bune preturi, chiar si cu 70% mai mici. Ai sansa sa beneficiezi de peste 1.500 de oferte turistice din 160 de tari. Rezervarile sunt 100% sigure, iar anularile, in cazul in care te razgandesti, sunt gratuite.

Pe doua roti

Cel mai probabil pe asta n-ai mai facut-o, dar niciodata nu e prea tarziu. Daca esti pasionat de ciclism, nu trebuie sa astepti ca toata gasca de prieteni sa se organizeze pentru o excursie. Poti sa pornesti un circuit pe cele mai frumoase trasee de bicicleta si pe cont propriu. Prin intermediul aplicatiilor oferteturism.ro si infoturism.ro, pe care le poti descarca pe telefon sau pe tableta, ai mereu la indemana mii de unitati de cazare, astfel ca nu trebuie sa iti faci griji unde vei poposi peste noapte in periplul tau pe doua roti.

Pe drumul vinului

Zonele cu podgorii sunt o adevarata incantare pentru oricine. Nu doar ca arata fantastic si sunt extrem de relaxante, dar ai ocazia sa participi la degustari de vinuri. Cauta asa-numitul drum al vinului si porneste pe acest traseu, atingand cat mai multe puncte. Va fi o adevarata incantare pentru minte si pentru trup.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vacante-calatorii

Top

Cauta-ti perechea