Vacante

# sfaturi de vacanta #sfaturi de calatorie #avion #bilete de avion #bilete #cumparare bilete de avion

4 ponturi pentru a-ti rezerva cele mai ieftine bilete de avion

Este imposibil sa stii care este momentul oportun sa iti cumperi bilete de avion fara sa te interesezi inainte. Chiar daca te uiti frecvent pe site-urile companiilor aeriene cu mult inainte de plecarea ta nu ai cum sa-ti dai seama daca pretul biletului catre destinatia dorita este cel mai ieftin. Iata cateva ponturi de care sa tii cont pentru a-ti rezerva bilete de avion la preturi acceptabile.

1. Companiile aeriene sunt imprevizibile

Unii spun ca momentul perfect pentru a-ti achizitiona un bilet de avion este cu 54 de zile in avans. Altii cred ca martea, la orele 15, sau miercurea, la miezul noptii, prinzi cele mai ieftine bilete. Da, exista companii care au diverse oferte de zbor mai ieftine decat altele, dar adevarul este ca liniile aeriene sunt imprevizibile, astfel ca un "calendar" exact pe care sa il ai in vedere nu este altceva decat o utopie.

2. Intereseaza-te atent si des

Poate nu stiai, dar preturile se modifica pe parcursul zilei. Deci, daca dimineata gasesti bilete de avion la preturi exorbitante, mai cauta peste cateva ore sau a doua zi si tot asa: ai toate sansele sa ai parte de surprize placute. Sau, daca nu trebuie sa pleci intr-o zi anume, cauta o alta perioada; poate gasesti un zbor mai ieftin daca pleci cu o zi sau doua mai devreme sau mai tarziu decat preconizai.

3. Aboneaza-te la newsletterele companiilor aeriene

Probabil cea mai usoara varianta de a afla preturile biletelor de avion este sa te abonezi la newslettere companiilor aeriene si sa primesti direct pe mail ofertele lor sau ale site-urilor specializate pe achizitionarea biletelor de avion.

4. Cauta oferte pe site-urile de reduceri

Cand iti planifici vacanta, nu uita sa ai in vedere si site-urile cu reduceri din toate domeniile, inclusiv turism; poate ai norocul sa gasesti o oferta turistica care include transport, cazare si masa chiar in orasul in care vrei sa iti faci concediul.

Dar mare atentie sa nu fie informatii false! Intereseaza-te pe forumuri de discutii, intreaba-ti prietenii, citeste rubrica de comentarii ale acelei oferte pentru a afla cat de sigura este reducerea. Despre ce companie aeriana este vorba? La ce hotel este cazarea? Cate mese ai asigurate? Si mai ales, taxele de aeroport sunt incluse sau nu? Daca oferta ti se pare convenabila, grabeste-te sa faci tranzactia pana nu expira timpul.

Sursa foto: savysugar.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vacante-calatorii

Top

Cauta-ti perechea