Vacante

#oferte vacanta craciun #craciun romanesc # vacanta craciun #oferte craciun #bucovina #bran #maramures

4 oferte pentru un Craciun traditional. Locurile unde sarbatoarea Nasterii Domnului este celebrata in pur stil romanesc!

Un Craciun de neuitat presupune pentru cei mai multi dintre noi aerul de magie raspandit de cetele de colindatori, mirificul peisaj inzapezit al zonelor de la tara si nelipsita traditie populara de sacrificare a porcului. Iata 4 oferte pentru un Craciun magic care sa imbine toate aceste elemente traditionale intr-o sarbatoare de neuitat!

1. Craciun in Maramures

Sursa foto: familytravel.ro

Nicaieri poate nu vei simti magia acestei sarbatori asa cum o percepi in Maramures. Pregateste-te sa vezi intr-un singur sejur minunatia acestor locuri de basm prin pachetele turistice concepute de agentii. In program sunt incluse de regula calatorii cu sania, schi, un tur cu autocarul al Maramuresului istoric, seri de colinde si diverse activitati in aer liber. Copiii de pana in 9 ani beneficiaza de obicei de gratuitate pe intreaga durata a concediului.

Vezi aici cele mai noi oferte de Craciun/Revelion la pret redus!

Sursa foto principala: newsbucovina.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vacante-calatorii

Top

Cauta-ti perechea