Vacante

#halloween # vacanta Halloween #destinatii de vacanta infricosatoare #destinatii infricosatoare halloween #destinatii de vacanta halloween

4 destinatii terifiante de vizitat de Halloween

Pentru senzatii cu adevarat tari de Halloween, poti lasa balta costumele trasnite din debara si balurile mascate. Cateva locuri din Europa ofera fiori adevarati prin imaginile pe care le afiseaza in fata vizitatorilor. Iata care sunt cele mai inspaimantatoare destinatii de Halloween!

1. Padurea Baciu-Cluj

Sursa foto: worldwideromania.com

Zona in care fenomenele paranormale sunt la ele acasa, Padurea Baciu de langa Cluj nu are o infatisare prea atractiva nici pe timp de vara, asa ca nu te astepta la peisaje mirifice de toamna tarzie. Te poti caza direct in Cluj-Napoca sau chiar in Baciu unde exista o pensiune turistica cu 6 locuri. Cele mai ciudate senzatii traite de vizitatorii padurii sunt cele de anxietate, aparitia unor arsuri, aparitii de OZN-uri si fulgere misterioase.

Sursa foto principala: jauntingjen.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vacante-calatorii

Top

Cauta-ti perechea