Vacante

#City Break aprilie #roma #city-break #milano #londra #barcelona

4 destinatii perfecte pentru un City Break in luna aprilie

Primavara este momentul perfect pentru un city break. In doar cateva zile, poti explora istoria, cultura, arhitectura unui loc si te intorci acasa cu amintiri pe care le vei tine minte o viata. Daca esti in cautarea unor idei inspirate, descopera care sunt destinatiile perfecte pentru un city break in luna aprilie.

Londra

Londra este acel tip de metropola in care vei gasi tot timpul lucruri noi de descoperit, chiar daca ai avut ocazia sa o vizitezi de mai multe ori.

Daca in aceasta primavara ajungi la Londra si poate te afli prima data in acest oras, nu rata obiectivele celebre precum Big Ben, Palatul Buckingham sau Parlamentul, fa-ti timp pentru a merge si la cateva muzee precum V&A, Muzeul Natural de Istorie si pentru o experienta londoneza autentica, include in program si vizitarea unor galerii de arta si expozitii. Shopping-ul si viata de noapte londoneza (Soho este locul ideal, cu cele mai populare baruri si terase din oras) sunt alte experiente pe care merita sa le incerci.

Milano

Moda, mancare buna si bauturi de calitate te asteapta in Milano si te poti bucura de toate intr-un city break in luna aprilie. Milano are multe cladiri istorie si hoteluri pentru toate buzunarele.

In faimosul oras italian vei gasi atat zgarie-nori, cat si curti interioare pline de vegetatie, nu atat de populare in randul turistilor, dar care abia asteapta sa fie descoperite. Milano este orasul care te indeamna sa iti doresti mai mult, sa vrei sa il descoperi in intregime si sa te reintorci cu prima ocazie.

Daca ajungi la Milano, nu rata obiective celebre cum este cladirea operei Scala si una dintre cele mai mari catedrale din lume, spectaculosul Domul din Milano.

Barcelona

Ce poate fi mai perfect daca nu o destinatie in care te bucuri de arta, cultura si plaja? Orasul lui Gaudi este destinatia ideala pentru intreaga familie, mai ales daca iubiti cu totii soarele, apa si plimbarile pe jos la unele dintre cele mai frumoase obiective turistice din lume.

Daca in aprilie ai in plan sa ajungi in Barcelona nu rata obiectivele turistice faimoase precum Parcul Guell, catedrala Sagrada Familia, stadionul Camp Nou si Muzeul Dali. O plimbare pe celebrul bulevard Las Ramblas te va relaxa cu siguranta, datorita magazinelor si cafenelelor imbietoare de aici.

Roma

Roma este un oras care are atat de multe obiective turistice si puncte de interes incat un city break este prea putin pentru a le putea cuprinde. Cu toate acestea, daca ajungi sa te bucuri de soarele bland de primvara in capitala Italiei, bifeaza neaparat Colosseumul, Forumul Roman si muzeul Vatican unde capela Sixtina a lui Michelangelo este unul dintre punctele principale de interes. Daca timpul pe care il ai la dispozitie este scurt, arunca o moneda in Fontana di Trevi pentru ca se spune ca vei reveni in faimoasa metropola italiana.

Roma este frumoasa sa o strabati pe jos, sa ratacesti pe stradutele cochete, sa te bucuri la fiecare pas de aroma cafelei si sa savurezi in tihna delicioasele preparate italienesti.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vacante-calatorii

Top

Cauta-ti perechea