Vacante

#slovenia #destinatii de vacanta #austria #italia #polonia

4 destinatii montane pentru o vacanta de vara perfecta!

Iubitorii de excursii montane se pot aventura in aceasta perioada in diverse statiuni din muntii Europei. Privelistea deosebita si salbaticia unor peisaje din lanturile muntoase de pe batranul continent se dovedesc o ispita impotriva careia cu greu poti lupta. Iata ce destinatii te asteapta cu aer curat si racoros de munte!

1. Zakopane - Polonia

Sursa foto: e-feminin.ro

Situat chiar in inima muntilor Tatra, Zakopane este un oras de munte inconjurat de splendoarea vailor care strabat masivul muntos din sudul Poloniei. Intreaga zona este un parc natural protejat, iar plimbarile pe potecile din Muntii Tatra se dovedesc atragatoare pentru o multime de turisti. Krupowki este strada centrala din oras, unde poti degusta preparate traditionale sau poti cumpara suveniruri facute de mesterii locali. Orasul are trei hoteluri mari: Czarny Potok, Belvedere si Litwor, dotate cu piscine, sauna si sali de masaj.

Sursa foto principala: dolomitiparkhotel.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vacante-calatorii

Cauta-ti perechea