Vacante

#destinatii de vacanta #destinatii luna mai #vacanta luna mai

4 destinatii ideale pentru luna Mai

Luna mai este perfecta pentru o vacanta pentru ca temperaturile sunt moderate, insa este suficient de cald si este suficienta lumina pe parcursul zilei incat sa poti vizita nestingherit cele mai asculse colturi ale oraselor.

Printre destinatiile pe care le poti vizita in luna mai se numara Croatia, Anglia, si chiar Franta.
 

Anglia


Chiar daca Anglia este recunoscuta pentru zilele ploioase, luna mai este de-a dreptul uimitoare in aceasta tara. Mai exact, Anglia este destul de secetoasa in luna mai, insa foarte prietenoasa cu turistii, atat din punct de vedere al temperaturilor, cat si din punct de vedere financiar.

Aici va avea loc Chelsea Flower Show - o suprafata imensa din Marea Britanie va gazdui o sarbatoare dedicata in exclusivitate florilor si gradinilor de flori, cu o multime de idei originale.
 

Puebla, Mexic

Puebla este o locatie pe care o poti vizita in orice moment al anului, insa in luna mai vei avea ocazia sa sarbatoresti, alaturi de localnici, sarbatoarea Cinco de Mayo care are loc, evident, in ziua de 5 mai.

In aceasta zi se sarbatoreste victoria armatei mexicane asupra celei franceze. Astfel, vei avea ocazia sa te bucuri de traditiile si cultura poporului mexican intr-o zi cu adevarat speciala.
 

Cannes, Franta


Aceasta statiune minunata de pe litoralul din sudul Frantei este renumita pentru Festivalul anual de la Cannes. Aici, intre 11 si 22 vor fi prezente cele mai mari celebritati ale lumii pentru a li se inmana premii, dar si pentru a-si sustine colegii de breasla.


Croatia


Cand spui Croatia te gandesti automat la Dubrovnik, Hvar, Zagreb, Parcul National Lacurile Plitvice, Trogir, adica la acele locatii pentru care milioane de turisti viziteaza anual Croatia.

Luna mai este cea mai potrivita pentru a vizita Croatia pentru ca temperaturile nu depasesc 25 de grade.

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vacante-calatorii

Top

Cauta-ti perechea