Vacante

4 avantaje ale unei vacante de toamna

Te numeri printre persoanele care nu isi pot lua concediu in timpul verii sau pur si simplu esti fascinat de calatorii in lunile mai putin calduroase? Atunci ti-am pregatit cateva avantaje ale unei vacante de toamna, pentru a fi sigur ca merita sa investesti bani si timp intr-un astfel de sejur.

1. Gasesti o multime de reduceri

Vacanta de toamna trebuie planificata din timp, chiar daca in mod normal preturile pentru un bilet de avion si cele de cazare sunt mai mici decat in plin sezon estival. Cauta cele mai avantajoase oferte, compara preturile si alege pachetul care iti satisface toate nevoile. Sa nu mai spunem ca de la inceputul toamnei si pana la inceputul iernii, gasesti reduceri atat in magazinele de suveniruri, cat si in restaurante, ceea ce inseamna ca faci economii serioase si nu ai nevoie de un buget atat de mare pentru vacanta.

2. Orasele nu mai sunt aglomerate de turisti

Odata cu incheierea sezonului estival, turistii se intorc la casele lor, astfel ca ai ocazia sa-ti petreci o vacanta de toamna in liniste, fara sa te oboseasca aglomeratia de pe strazi sau din magazine.

3. Vremea este mai racoroasa

Daca nu esti mare iubitor de caldura si soare dogoritor, inseamna ca iti place vremea de toamna, racoroasa, blanda si pe alocuri capricioasa. Si acesta este un avantaj al vacantei de toamna, dar este bine sa stii care este temperatura medie in aceasta perioada a anului in destinatia pe care o alegi.

Din cauza vremii capricioase, trebuie sa te gandesti si la hainele pe care le iei cu tine. Daca vara puneai in bagaj in special tricouri si haine cat mai usoare, pentru vacanta de toamna ar fi bine sa pui in valiza si o jacheta, o umbrela, pantaloni lungi si bluze.

4. Orasele europene arata superb toamna

Unele orase europene arata superb toamna, datorita peisajelor aramii care se intind cat vezi cu ochii. Paris, Lisabona, Munchen, Budapesta si Sevilla sunt doar cateva orase cunoscute drept destinatii de top pentru vacantele de toamna. In aceasta perioada a anului, ai ocazia sa vizitezi mai multe obiective turistice si sa te bucuri de fiecare lucru nou pe care il descoperi in timpul sejurului tau.

Sursa foto: sweetlifealacarte.com
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vacante-calatorii

Top

Cauta-ti perechea