Vacante

#early booking #charter #excursie

3 motive pentru a pleca intr-o excursie charter cu reducere early booking

Calatoriile sunt, probabil, cele mai frumoase activitati pe care le poti face in timpul liber. O excursie te va incarca pozitiv si te va relaxa mai mult decat te astepti. Pana la urma, cea mai mare bogatie sta in experientele de viata, in oamenii pe care ii cunosti si locurile pe care le admiri, alaturi de partenerul de viata, prietenii sau familia ta. Ca sa pleci intr-o vacanta, nu trebuie neaparat sa cheltui o avere. Daca organizezi totul din timp si te orientezi dupa cele mai bune oferte, poti avea o calatorie de neuitat cu buget mic.

 

Primul pas pe care trebuie sa il faci este sa stabilesti o locatie unde iti vei petrece cateva zile libere. Daca esti o persoana ocupata tot timpul anului si ai nevoie de liniste atunci cand nu esti la munca, ar fi indicat sa alegi un loc aproape de munti sau padure, pentru ca asta te va incarca cu energie. Daca iti place soarele, ai suficiente destinatii din care sa alegi. Iar daca esti insetat de cunoastere si iti place sa mentii un ritm al vietii ridicat, ar fi indicat sa vizitezi orase pe care nu le-ai mai cunoscut pana acum, unde te asteapta obiective turistice pline de istorie si cultura.

Acum, ca stii exact unde vrei sa ajungi, cauta oferte la agentiile de turism sau pe cont propriu pentru vacante charter, cu reduceri early booking. De ce sa faci asta?

Nu faci un efort financiar

Inceputul de an este perioada perfecta pentru a "vana" acest tip de oferte de calatorie. Lucrurile stau foarte simplu. Gasesti vacanta potrivita tie, rezervi perioada care te intereseaza, platesti un avans, ori catre agentie, ori catre proprietarul unitatii de cazare, iti cauti si transportul potrivit daca el nu este inclus in oferta, si gata, poti incepe sa numeri, cu entuziasm, zilele ramase pana la vacanta.

Economisesti bani

Data plecarii fiind una indepartata, pentru ca vorbim de o vacanta rezervata din timp, nu va trebui sa platesti intregul pret din prima. Mai mult decat atat, costurile vacantei vor fi cu mult reduse, cum este si normal, in cazul in care achizitionezi ceva din timp. Nici biletele de avion nu vor fi la un pret mare, mai ales daca urmaresti promotiile companiilor aeriene, care nu sunt putine si nici rare. Daca alegi sa mergi cu autocarul in vacanta, poti avea ocazia sa iti alegi chiar si locul unde vei calatori, pentru ca nu va fi agitatia de ultim moment.

Ca sa fii sigur ca platesti mult mai putin pentru cazare decat ai face-o daca ai alege sa stai cazat la un hotel ori o pensiune, cauta pe site-urile de specialitate un apartament cu chirie in localitatea pe care urmeaza sa o vizitezi pe care il poti face al tau pentru cateva zile. Acest trend este foarte apreciat de catre turistii de pretutindeni care prefera sa se simta ca acasa si in vacanta, adica sa aiba la dispozitie aceleasi facilitati si cand sunt plecati, cum ar fi o bucatarie utilata sau o masina de spalat. Practic, localnicii iti pun la dispozitie locuinta pentru cate zile ai nevoie la un pret foarte avantajos.

Iti poti face planuri din timp

Indiferent daca te duci la relaxare sau sa vizitezi, trebuie sa ai un plan al intregului concediu. Un program nu foarte elaborat te va ajuta sa vezi tot ce iti propui si sa te pregatesti din timp pentru ce urmeaza sa vezi. Multe dintre obiectivele turistice au o poveste in spate pe care, daca nu ai ajutorul unui ghid, le poti rata si ar fi pacat sa nu stii detaliile importante despre fiecare muzeu, cladire, lacas de cult sau statuie importanta din destinatia pe care ai ales-o. Inainte sa pleci, te poti inspira online, citind testimonialele celor care au ajuns acolo inaintea ta pentru a afla recomandarile lor.

Fa din urmatorul tau concediu o vacanta de vis la bani putini si rezerva cat mai curand o excursie cu reducere early booking.

Sursa foto: shutterstock.com via Digital Workforce

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vacante-calatorii

Top

Cauta-ti perechea