Vacante

#greseli vacanta #costuri vacanta #vacanta #cumparaturi #asigurare medicala

3 greseli pe care le faci cand pleci in vacanta si care te pot costa multi bani

Vacanta la care visezi de multa vreme poate deveni una mai costisitoare decat ai planificat din cauza unor greseli pe care le faci fara sa iti dai seama. Descopera care sunt acelea si incearca sa le eviti.

 

Nu achizitionezi o asigurare de sanatate

De cate ori nu te-ai gandit ca nu ai nevoie de asigurare de sanatate cand ai plecat in vacanta? Ei bine, chiar daca nu te imbolnavesti niciodata si esti precaut sa nu te accidentezi, nu te poti baza pe asta. Accidente se pot intampla oricand si nu neaparat din vina ta. Chiar si probleme de sanatate minore, iti vor scoate multi bani din buzunar. Pentru a fi scutit insa de aceste cheltuieli cel mai bine este sa iti faci o asigurare.

Iti faci rezervarea cu putin inainte de a pleca

Amani sa iti achizitionezi biletul de avion sau chiar sa iti faci o rezervvare la hotel din timp. Toate acestea te pot costa scump. De regula biletele de avion achizitionate cu 3 luni ininate de plecare pot fi de 3-4 ori mai ieftine decat cele achizitionate in ultimul moment.

Cumperi lucruri pe care nu le folosesti

Inainte de a pleca in vacanta ai tendinta de a-ti cumpara multe haine pe care nu le voi folosi in vacanta sau iti maresti colectia de costume de baie desi mai ai 10 acasa pe care abia daca le-ai folosit o data. Iar odata ajuns la destinatie ai tendinta de a cheltui sume uriase pe suveniruri sau pe alte lucruri inutile? Gandeste-te de doua ori inainte de a achizitiona ceva.

Sursa foto: americantravelmagazine.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vacante-calatorii

Cauta-ti perechea