Vacante

#Samothraki #oferte vacanta grecia #Piscina Sirenelor #Laguna Giola # vacanta grecia #grecia #Pestera Melissani

3 destinatii pitoresti din Grecia, pe care putini le cunosc

Grecia este destinatia de vacanta favorita a romanilor! Daca si tu te numeri printre cei care pleaca an de an in vacanta, in Grecia, sau pur si simplu vrei sa eviti statiunile aglomerate, poti opta pentru statiuni mai putin cunoscute, dar cu privelisti uimitoare. Te poti relaxa in mijlocul naturii, in unele dintre cele mai frumoase peisaje create de natura, fara interventia omului.

Izvoarele Termale din Samothraki

Sursa foto: pinterest.com

Samothraki este o inula greceasca localizata intre coasta Greciei si a Turciei. Din fericire putini au aflat de acest loc, asadar, te poti bucura de liniste, departe de aglomeratia din statiunile recunoscute. Si daca tot ajungi in vacanta, pe aceasta insula, trebuie sa vizitezi Izvoarele Termale, unul dintre cele mai frumoase izvoare din intreaga lume. Accesul catre izvoare este usor, putand fi facut de oricine, iar peisajele uimitoare alcatuite de formatiunile de roci, plante si cascade te vor lasa fara grai.

 

Sursa foto principala: keywordsuggest.org

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vacante-calatorii

Top

Cauta-ti perechea