Vacante

#Svalbard #idaho #malawi #destinatii de vacanta #vacanta

3 destinatii pentru o vacanta inedita

Vrei sa ai parte de o vacanta inedita intr-o desinatie mai putin cunoscuta sau vizitata de turisti? Si in plus esti un impatimit al aventurilor? Daca da, iata trei destinatii perfecte pentru tine:

Malawi

Sursa foto: watsupmalawi.com

Malawi este de multe ori trecuta cu vederea in favoarea unor destinatii africane populare precum Kenya, sau Tanzania. Daca vrei sa te bucuri de peisaje neatinse de interventia umana si de rezervatii naturale, aceasta este destinatia perfecta.

Inchiriaza o masina si strabate tara de la un capat la celalalt, pentru a te bucura de peisajele unice. O destinatie pe care nu trebuie sa o ratezi daca ajungi aici este lacul Malawi, o intindere uriasa de apa, cu plaje splendide.

Arhipelagul Svalbard este cel mai nordic loc din lume locuit permanent si este zona perfecta pentru a vedea ursi polari si alte animale arctice. Vara, soarele nu apune de pe 19 aprilie si pana pe 23 august. O experienta care nu trebuie ratata este atingerea Polului Nord, fie ca o faci pe schiuri sau cu elicopterul.

Sursa foto principala: watsupmalawi.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vacante-calatorii

Top

Cauta-ti perechea