Vacante

#vacanta #austria #destinatie # destinatii ascunse

3 destinatii ascunse, din Austria

Aflata in centrul Europei, Austria are o buna parte din teritoriu acoperita de munti. In timp ce vara turistii se refugiaza aici pentru a se bucura de temperaturile placute din munti, iarna statiunile de schi devin principalele destinatii de vacanta. Exista insa orasele si sate de vacanta mai putin cunoscute pe plan international, dar foarte apreciate pentru cunoscatori, fiecare dintre aceste locuri oferind ceva special.

Iata in continuare 3 dintre destinatiile ascunse ale Austriei:

 

1. Alpbach
 

Alpbach este un sat din Tirol, in vestul Austriei, a carui principala industrie o reprezinta turismul. Aflat la peste 970 metri deasupra nivelului marii, Alpbach a fost premiat in anul 1983 ca "Cel mai frumos sat al Austriei" si in 1993 ca "Cel mai frumos sat al florilor din Europa". Satul este apreciat pentru decoratiunile si gradinile cu flori si pentru atmosfera lui relaxanta, care il face o destinatie ideala pentru odihna.

O camera la un hotel de 4 stele costa de la 50 euro pe noapte.
 


 

2. Fuschl am See
 

Fuschl am See se afla in partea de vest a Austriei. Gratie lacului sau, Fuschl am See constituie o destinatie de vacanta apreciata pentru sporturile de apa. Barcile cu motor sunt interzise pe lac, ceea ce face ca acest loc sa fie unul foarte linistit, potrivit pentru cei care isi doresc o vacanta relaxanta. Dealurile si muntii din jur sunt bogati in viata salbatica si ofera turistilor oportunitatea de a face drumetii in natura.

O camera la un hotel de 3 stele costa 40 euro pe noapte.


3. Pertisau
 

Pertisau este o mica localitate de pe malul lacului Achensee, in regiunea Tirol. Aceasta destinatie este apreciata in special datorita amplasarii sale ideale in Parcul Alpin Karwendel, una dintre cele mai vechi zone protejate din Alpi. In timp ce vara turistii profita de placerile oferite de lac, in sezonul rece acestia pot sa schieze in regiune. Pertisau s-a facut cunoscut ca o destinatie favorita pentru sporturile extreme, precum parapanta sau rafting.

O camera la un hotel de 4 stele costa 80 euro pe noapte.



Sursa foto: theparadiseplaces1.blogspot.com; saltatours.co.uk; austria-trips.com; media-cdn. tripadvisor .com.
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vacante-calatorii

Cauta-ti perechea