Vacante

# infoturism #vacanta last minute #early booking #concediu #vacanta

3 aplicatii care iti garanteaza vacanta de vis

Gata cu vacantele planuite pe genunchi din lipsa de timp si de informatii. Stim ca esti intr-o permanenta lupta contra-cronometru si de aceea am creat 3 aplicatii menite sa iti identifice vacanta perfecta, astfel incat putinul tau timp liber sa ti-l dedici in totalitate.

Atunci cand ne gandim la o vacanta visam la un sejur relaxant, intr-un peisaj de poveste, dar care sa nu ne usuce buzunarele. Daca s-ar putea ca in concediu sa avem de toate si un strop de aventura pe deasupra atunci cu siguranta am putea spune ca avem parte de vacanta ideala. Vestea buna este ca tocmai aceasta vacanta perfecta nu mai e doar un tel de neatins, ci a ajuns acum la indemana oricui. Cum?

Infoturism Media a lansat trei aplicatii pentru smartphone si tableta prin intermediul carora iti poti creiona simplu concediul visurilor tale chiar din confortul fotoliului tau de acasa.

Aplicatia "Oferte turism"

Prin intermediul aplicatiei Oferte turism, disponibila gratuit in Google Play pentru dispozitivele care ruleaza cu sistem Android si in App Store pentru iPhone si iPad ai acces la sejururi cu reduceri de pana la 70%.

O echipa de profesionisti a studiat atent ofertele a peste 300 de agentii de turism si le-a selectat pe cele mai bune 1.500 de oferte turistice din 160 de tari. Astfel, ai acces la sejururi, city-break-uri sau escapade de weekend, in tara sau strainatate, la cele mai bune preturi.

Spre exemplu, poti cumpara de pe acum bilete pentru Valentine's Day in Cetatea Eterna. Ai 54% reducere la un sejur de trei nopti la Roma, bilet de avion si cazare cu mic dejun inclus, totul costand, prin intermediul aplicatiei, doar 445 de lei de persoana, fata de 1.000 de lei cat este pretul sau obisnuit.

Iar cu 25 de lei poti cumpara un sejur de doua zile la Azuga, cazare cu mic dejun inclus, intr-o locatie de 4 stele. Reducerea este de 75%.

Aplicatia "Last minute"

Daca iti doresti sa pleci in vacanta in urmatoarele trei saptamani si iti faci griji ca nu ti-ai rezervat inca sejurul, trebuie sa stii ca Infoturism Media a relansat aplicatia GRATUITA pentru vacante Last minute.

Fie ca esti in cautarea unui sejur, circuit sau chiar a unei croaziere, aplicatia iti ofera acces la destinatii turistice variate, precum Italia sau Republica Dominicana, si nenumarate posibilitati de cazare – peste 45.000 de hoteluri.Aceasta dispune de peste 4.000 de oferte lunar de la cele 400 de agentii de turism, atat la nivel national, cat si international.

Last Minute permite achizitionarea unor oferte sau pachete turistice care sunt aproape de start la care inca exista locuri disponibile, la un pret mult mai avantajos. Sejururile beneficiaza de pana la 35% discount.

Un sejur de 7 nopti pe insoritele plaje din Republica Dominicana costa 790 de euro, suma in care sunt incluse biletul de avion, transferal de la aeroport la hotel si inapoi, cazarea in regim all inclusive, asigurarea medicala si asistenta turistica.

Aplicatia Early Booking

Sejururile contractate timpuriu au inceput sa prinda tot mai mult teren si printre romani, motiv pentru am lansat prima aplicatie de tip Early Booking din Romania unde ai la dispozitie peste 6.000 de oferte de peste tot din lume, cu preturi cu pana la 40% mai ieftine decat in plin sezon.

Aplicatia este gratuita si dispune filtre de cautare pentru destinatie, perioada, pret si categoria hotelului. Sortarea permite aranjarea ofertelor in functie de ordinea crescatoare a preturilor, ceea ce faciliteaza alegerea unui pachet in functie de bugetul alocat al fiecarui turist. Reducerile pentru ofertele de tip Early Booking au o perioada limitata de valabilitate, asa ca nu pierde timpul si alegeti cea mai buna oferta pentru vacanta de vara mult dorita!

Spre exemplu, poti opta pentru un sejur de 7 nopti in Antalya cu bilet de avion si all inclusive la pretul de 2.486 de lei. Ofertele sunt limitate.

De ce sa ai incredere in noi?

Descarca aplicatiile infoturism.ro si vei avea parte de cele mai bune variante de pret pentru vacanta ta, fara niciun fel de taxe ascunse.

Din martie 2011 si pana in prezent am gestionat peste 200.000 de tranzactii prin card, transfer bancar si avem 1.435.974 de comenzi onorate. Tranzactiile sunt securizate prin 3D Secure. Companiile partenere au fost atent selectate, tinandu-se cont de licenta, de asigurare, dar si de review-uri.

Daca iti doresti o oferta personalizata este sufficient sa completezi formularul de pe site, iar noi iti vom cauta printre colaboratorii nostri cea mai buna oferta.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vacante-calatorii

Cauta-ti perechea