Vacante

Ziua Indragostitilor aduce reduceri la bilete si pachete pentru indragostiti

Zboruri la 2,99 de euro si discount de 50% pentru cei care vor sa-si duca persoana iubita in vacanta de Valentine’s Day in stainatate. Aceasta este oferta comapniilor de zboruri low-cost, iar acestor oferte li se adauga promotii ale agentiilor de turism pentru vacante spre locuri exotice.

Compania de zboruri low-cost Blue Air a anuntat ca le ofera un cadou special celor care vor sa-si serbeze dragostea de Sfantul Valentin intr-o locatie europeana. Ei vor plati doar jumatate din pretul biletelor de avion, daca achizitioneaza biletele in perioada 11-17 ianuarie si pleaca in excursie in intervalul 10-18 februarie. Pentru a afla mai multe detalii despre aceasta oferta poti accesa site-ul companiei Blue Air.

“Blue Air zboara in prezent catre destinatii de top in materie de escapade romantice, precum sunt Paris, Verona sau Venetia. Stim ca Sfantul Valentin a devenit in ultimii ani si pentru romani prilejul preferat de a-si sarbatori sentimentele alaturi de cei dragi. Prin aceasta promotie dorim sa le oferim pasagerilor nostri un cadou care sa-i ajute sa isi surprinda placut persoana iubita”, declara Constantin Lucescu, director comercial al Blue Air, intr-un comunicat de presa al companiei.

De asemenea, cu aceeasi ocazie, a sarbatorii de Valentine’s Day, compania iti ofera si cateva pachete de vacanta pentru Paris, Roma, Londra sau Venetia, care pornesc de la 100 de euro de persoana. Trebuie sa stii insa ca discountul de 50% oferit de companie se aplica doar pentru pretul biletului si este valabil pentru cele peste 50 de rute internationale operate de Blue Air, destinatiile interne nefiind parte din promotie.
 

Bilete de avion spre capitale europene pornind de la 2,99 euro pe segment
 

Daca planuiesti sa pleci intr-o vacanta de iarna si nu te-ar deranja sa te imbarci in avion de pe aeroportul din Cluj, atunci inseamna ca oferta de bilete cu un cost foarte mic ti se potriveste.

Pana pe 27 ianuarie, poti cumpara bilete spre Italia sau Franta la preturi incepand cu 2,99 euro pentru Roma si 7,99 euro pentru Paris. De mers insa, poti merge in vacanta pana la sfarsitul lui martie. Mai multe detalii poti gasi aici.
 

Alte oferte speciale
 

In aceste zile iti poti cumpara bilete cu preturi pornind de la 90 de lei si pentru destinatii precum Catania, Germania, Bruxelles, Italia, Spania sau Marea Britanie. Daca vrei sa pleci in vacanta pana in luna octombrie si vrei bilet low-cost catre una dintre aceste tari europene, atunci poti vizita aceasta oferta. Poti alege intre orase precum Bruxelles, Dortmund, Venetia, Roma, Pisa, Milano, Paris, Valencia, Barcelona, Budapesta, Dortmund sau Londra.

De asemenea, agentiile de turism anunta oferte pentru vacantele la ski si oferte last-minute pentru Ziua Indragostitilor. In cazul ofertelor de sejururi la ski, preturile incep cu 20 de euro/zi, in Romania, 32 de euro/persoana/pachet in Austria si ajung la 80 de euro de persoana/zi in Franta.

Pentru ofertele de Sfantul Valentin, Carnavalul de la Venetia , balul johann strauss de la Viena si ofertele de excursii la Paris, Venetia si alte orase considerate “ale indragostitilor” sunt de asemenea oferite celor care intentioneaza sa-si duca persoana iubita intr-o excursie speciala. Preturile pornesc de la 100 de euro si pot ajunge si pana la 2000 de euro, in destinatii exotice precum Cuba, Maldive, Mexic etc.

De asemenea, sunt oferite in aceasta perioada si preturi speciale la destinatii din Egipt: Hurghada, cu preturi pornind de la 189 de euro/persoana si Sharm El Sheikh, cu preturi cuprinse intre 230 si 400 de euro de persoana. Pentru aceste oferte, in cazul celor cu plecarile in luna ianuarie, anumite agentii de turism ofera discount la taxa de aeroport.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vacante-calatorii

Top

Cauta-ti perechea