Vacante

#zile gratuite de vacanta #anat #program anat #agentii de turism #concediu in romania #oferte speciale #hoteluri

Zile gratuite de vacanta, un nou program turistic pentru romani

In acest an va fi lansat un nou turism , numit “ Zile gratuite de vacanta ”. Programul are ca scop incurajarea turistilor romani de a-si petrece concediul in Romania.

ANAT (Asociatia Nationala a Agentiilor de Turism din Romania), impreuna cu patronatele de turism si Ministerul Dezvoltarii regionale si Turismului (MDRT), vor lansa in 2010 programul “Zile gratuite de vacanta ”.

"Anul 2010 va fi Anul ofertelor speciale, cum l-am numit noi. Va fi o cascada de programe si oferte speciale pe tot parcursul anului, parte dintr-o strategie menita sa convinga turistii romani sa-si petreaca in tara concediile. In acest moment, negociem cu celelalte patronate din turism pentru programul Zile gratuite de vacanta, prin care turistul roman plateste, de exemplu, cazarea pentru cinci zile, dar va beneficia de sapte zile", a declarat presedintele Asociatiei Nationale a Agentiilor de Turism (ANAT), Corina Martin, citata de NewsIn.

Un alt program de oferte speciale se desfasoara chiar in aceasta perioada, pana la finalul lunii martie. Este vorba despre “Inscrieri timpurii”, care a debutat la 1 februarie 2010 si care aduce oferte de vacanta cu reduceri de pana la 30%, pentru pachetele cumparate din timp. Citeste mai multe despre acest program aici.

Cei interesati pot contacta agentiile de turism membre ANAT pentru a se inscrie la astfel de oferte. De asemenea, site-urile oficiale ale agentiilor de turism precizeaza in dreptul ofetelor hotelurile care sunt inscrise in programul “Zile gratuite de vacanta”. De exemplu, in Mamaia, la un hotel de 4 stele, poti plati pentru un sejur de 4 nopti si primesti o noapte in plus, gratuita, daca alegi un sejur care se incadreaza in perioada aleasa de hotel.

Astfel de oferte sunt disponibile pentru hoteluri de categorii diferite, 2 stele, 3 stele, 4 stele etc.

Alte programe asemanatoare vor fi “Preturi speciale de vacanta”, “Vacanta la tara”, “Decada balneara”, “ O saptamana la munte ” etc.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vacante-calatorii

Cauta-ti perechea