Vacante

#bilete de avion #bologna #napoli #catania #italia #praga #paris #roma #blue air #wizz air #companii aeriene low cost

Zboruri low cost spre Italia in toamna 2009

Incepand din aceasta toamna, calatorii romani vor avea mai multe cu destinatia Italia la companiile aeriene low cost. Alte sunt cele din Romania spre alte metropole europene, precum Paris si Praga. 

Zboruri noi spre Italia din Napoli, Catania si Bologna

Daca vrei sa calatoresti in Italia in aceasta toamna, ai inca 3 rute noi , deschise in aceasta perioada pe ruta Romania – Italia. Este vorba despre Napoli, Catania si Bologna/Forli, cu plecare din Bucuresti. Prima destinatie va fi disponibila incepand cu 20 septembrie 2009, avand ca ruta Bucuresti – Napoli. Din 21 septembrie, este lansata ruta spre Catania si, din 28 octombrie, cea spre Bologna.

Frecventa zborurilor este de doua ori pe saptamana. “Prin introducerea noilor rute spre Catania, Napoli si Bologna/Forli, Wizz Air creeaza o directa intre Bucuresti si aproximativ 150.000 de romani care locuiesc in regiunile Sicilia, Campania si Emilia Romagna, precum si o conexiune pentru italienii care calatoresc spre si dinspre Romania. In primele 12 luni de la lansare estimam ca vom transporta aproximativ 100.000 de pasageri, doar pe aceste noi rute. In total, in aceeasi perioada, preconizam ca vom atrage un numar de aproximativ 830.000 de pasageri, pe rutele dintre Romania si Italia” a declarat Natasa Kazmer, Director Corporate Communications & Public Affairs Wizz Air, conform unui comunicat de presa al companiei.  

Compania a anuntat de asemenea extinderea operatiunilor din Praga. Din 27 martie 2010, baza din Praga va primi o a treia aeronava Airbus A 320 noua, care permite introducerea de noi rute, lansarea unor curse de sezon si cresterea frecventei zborurilor pentru destinatiile existente. “Wizz Air ofera tarife reduse in mod constant in conditiile dezvoltarii permanente a retelei de zbor. Obiectivul nostru este sa devenim linia aeriana preferata atat a pasagerilor cehi, cat si a celor care viziteaza Cehia. Aceasta extindere a operatiunilor in Praga ne va consolida pozitia de lider pe piata din regiune si va creste increderea pasagerilor in transportul aerian low cost”, a declarat Jozsef Váradi, Chief Executive Officer Wizz Air, intr-un comunicat de presa al companiei.

Zboruri spre Paris si Roma din Cluj Napoca

Daca vrei sa calatoresti in Roma sau la Paris in aceasta toamna, poti sa cumperi bilete promotionale, de la 30 euro , respectiv 28 euro. Biletele sunt valabile incepand cu zborurile din 25 octombrie 2009, potrivit companiei low cost Blue Air.

Zborurile au ca plecare aeroportul din Cluj Napoca, iar frecventa lor este de 3 ori pe saptamana, lunea, miercurea si vinerea. Biletele s-au pus in vanzare incepand cu data de 21 septembrie.

pe 1 decembrie 2009, compania ofera gratuit transportul unui bagaj la cala, in limita a 20 de kg.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vacante-calatorii

Cauta-ti perechea