Vacante

Wizz Air lanseaza un nou serviciu de transfer intre aeroport si oras

Compania aeriana low cost Wizz Air lanseaza un nou serviciu de transfer pentru pasagerii curselor din Bucuresti si din Cluj-Napoca.

 

Pasagerii care calatoresc din si catre Aeroportul Baneasa si Aeroportul International Clu-Napoca pot beneficia de transport pana in punctele centrale din cele doua orase.

 

Noul serviciu pune la dispozitia calatorilor microbuze sau autobuze care vor face tansferul intre Aeroportul Baneasa si Piata Romana din Bucuresti si intre Aeroportul International Cluj-Napoca si Piata Unirii din Cluj.

 

In momentul in care se rezerva biletul de avion, pasagerii Wizz Air au posibilitatea de a-si rezerva totodata un loc in microbuz . Plata se poate face in momentul achitarii biletului de avion. Pretul pentru o singura calatorie este de 24 RON, prin urmare pentru o un bilet dus-intors se pateste 48 RON, pret valabil pentru Bucuresti. In Cluj biletul tur-retur costa 36 RON (18 RON o singura calatorie).

 

Orarul de transfer se aliniază programului de zbor al Wizz Air, serviciul fiind disponibil pentru toate cursele companiei. Pretul pentru o singura calatorie în Bucuresti este de 24 RON (48 RON tur-retur) si de 18 RON (36 RON tur-retur) in Cluj.

 

Wizz Air si-a inceput activitatea in Romania in iulie 2006 si a stabilit baza operationala din Bucuresti in iunie 2007. In prezent, compania detine doua aeronave la baza din capitala si una la Cluj-Napoca, operand zboruri pe 17 rute, catre  10 orase.

  
Aboneaza-te la Newsletter-ul de Turism Acasa.ro ca sa afli care sunt cele mai frumoase destinatii de vacanta

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vacante-calatorii

Cauta-ti perechea