Vacante

#kiev #aeronava #ruta #companie #zbor #wizz air

Wizz Air lanseaza o companie nationala in Ucraina

Pe 11 iulie 2008 Wizz Air Ucraina a efectuat primul zbor pe ruta Kiev Borispol – Simferopol, cu o aeronava Airbus A320. La eveniment a luat parte Ministrul Transporturilor, domnul Josip Vinscky.

Wizz Air Ucraina, prima companie low cost nationala, a anuntat extinderea retelei de zbor cu noi curse din Kiev spre Kharkiv si Zaporyzhzhia, incepand cu 15 septembrie. Zborurile vor fi operate de 3 ori pe saptamana, potrivit unui comunicat al companiei.

Noile zboruri ale verii

Din 11 iulie pana in 14 septembrie 2008 vor fi disponibile zboruri din Kiev spre Lviv, Simferopol, Odessa, Zaporyzhzhia si Kharkov, cu o frecventa intre 4 si 10 zboruri pe saptamana si intre 15 septembrie si 27 octombrie 2008, cu o frecventa intre 3 si 7 zboruri pe saptamana.  Costul unui bilet cu toate taxele incluse porneste de la 79 UAH (hryvna ucraineana). 1 UAH = 0.48 lei.

“Lansarea companiei astazi, conform planului, reprezinta o realizare extraordinara si suntem recunoscatori tuturor celor implicati, in special autoritatilor ucraineene si partenerilor nostri de afaceri care au sustinut aceasta initiativa. Zborul cu toate locurile ocupate din aceasta dimineata si cele 30.000 de bilete vandute in avans demonstreaza raspunsul pozitiv din partea publicului ucrainean la tarifele scazute si serviciile noi oferite de Wizz Air Ucraina.

Modelul nostru de business, combinat cu noua aeronava A320, reprezinta solutia potrivita pentru a raspunde cererii publicului ucrainean pentru servicii de transport accesibile, sigure si confortabile. Ne-am angajat sa extindem reteaua de rute, pentru a creste atat numarul de zboruri interne, cat si internationale in viitorul apropiat” a declarat Natasa Kazmer, Director General Wizz Air Ucraina.

Detalii companie

Wizz Air Ucraina este o companie de transport aerian low cost autorizata de catre Autoritatea de Aviatie Civila din Ucraina. Compania a inceput sa opereze zboruri interne cu o aeronava Airbus A320 din 11 iulie 2008.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vacante-calatorii

Cauta-ti perechea