Vacante

#wizz air #card #bancar #online #plata #rezervare #bilet #low-cost

Wizz Air introduce un nou serviciu de plata online

Compania aeriana low-cost lanseaza un nou serviciu de plata prin transfer bancar. Acest serviciu este destinat pasagerilor care isi rezerva biletele din Romania sau Ucraina prin intermediul site-ului companiei.

Totodata, serviciul de plata online este destinat clientilor care poseda un cont bancar , dar nu detin carte de credit sau de debit sau un card acceptat pentru platile online. Inainte, , plata prin transfer bancar se putea face numai in cazul rezervarilor realizare contactand call-centre-ul companiei.

Utilizatorii noului serviciu trebuie sa faca rezervarea cu cel putin 14 zile inainte de ziua plecarii. In cazul neplatii integrale a biletului in decurs de 5 zile de la data rezervarii, aceasta din urma va fi eliminata din sistem.

Wizz Air utilizeaza o flota de aeronave Airbus A320, din 8 baze, pe aproximativ 100 de rute. Compania operează zboruri din Bulgaria, Ucraina, Polonia, Ungaria, Croatia ai Romania catre Europa.

 

Participa la concursul de turism si castiga premiile noastre. Trebuie doar sa te inscrii la newsletterul de turism si sa raspunzi la o intrebare.

  •   2008-07-08
  •  
  •   comentarii

Articol scris de

Ramona Sandu

Vezi toate articolele

Articole din vacante-calatorii

Sfatul expertului


Citeste pe divahair.ro

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Carmen Neacsu: Unde poti inota cu delfinii

Expertul Acasa.ro, Carmen Neacsu

Pune o intrebare

Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Afla mai multe detalii