Vacante

#targuri de paste #europa #paste

Viziteaza un Targ de Paste in Europa I

Vacanta de Paste poate insemna la fel de multa distractie in familie ca la Craciun. Cei care vor sa petreaca Sarbatorile impreuna cu copiii au ocazia sa profite de cele mai atragatoare destinatii aduse de Iepuras.

In marile capitale europene se deschid targuri de paste, cu bunatati, distractie si traditii locale.

Schonbrunn Palace easter Market in Viena

Unul dintre cele mai cunoscute targuri de Paste din Austria si din lume este cel de la Palatul Schonbrunn. Intr-o atmosfera baroca, inconjurat de arhitectura locala, targul aduce vizitatorilor decoratii de Paste, oua in toate culorile si modelele, frunze de palmieri, lumanari de Paste, aranjamente florale, etc. piata paste vienaCopiii tai se vor bucura sa participe la workshop-urile si jocurile organizate special pentru cei mici. Aici au ocazia sa se distreze si sa-si faca singuri proprii iepurasi de Paste. Schonbrunn Palace Easter Market este deschis de pe 8 pana pe 24 martie 2008, intre orele 10.00 si 18.30.

Cat te costa sa ajungi la Targul de Paste din Viena

O vacanta de 6 zile in Viena in perioada Pastelui costa 220 euro, la un hotel de 3 stele. Pachetul include transportul cu autocarul, cazarea, micul dejun si ghidul. Vizitezi Budapesta si Viena si ai ocazia sa gusti din preparatele traditionale locale.

Targul de Paste de la Praga

De Paste, Praga se impodobeste cu decoratiuni de sezon, atagand cat mai multi turisti in lunile de primavara. Pietele de Paste functioneaza de obicei timp de 3 saptamani, deschizandu-si portile cu doua saptamani inainte si continuand inca o saptamana dupa Paste. Anul acesta Pietele de Paste din Praga sunt deschise intre 8 si 30 martie, cu program zilnic.

Cele mai mari targuri de Paste din Praga se afla in Orasul Vechi si in Wenceslas Square. Vizitatorii gasesc decoratiuni si cadouri de Paste, jucarii din lemn, cristale si sticla, lumanari, bijuterii, papusi imbracate in costum popular. Poti privi cum sunt incondeiate ouale care mai apoi vor fi vandute la standuri. Mestesugarii, imbracati in costume populare, picteaza ouale, personalizandu-le cu un nume sau un mesaj special. Ai putea face astfel cuiva un cadou special. piata de paste pragaProfita de mancarea si bautura servita in aceasta perioada, inclusiv de specialitatile cehe, caci acestea sunt pregatite o singura data pe an. In fiecare zi, pana la orele 19.00, au loc concerte sustinute de coruri de copii, dansuri, concerte ale unor trupe de folk si alte spectacole in Old Town Square.

Cat te costa sa ajungi la Targul de Paste din Praga

O vacanta de 7 zile in Praga te costa 280 euro + 120 lei. Pachetul contine un circuit cu autocarul, cazare la hoteluri de 3 stele cu mic dejun, taxe de autostrada, parcari, trecerea frontierelor, ghid insotitor. In pret intra si cina festiva de Paste. Continuarea articolului in a doua parte, Viziteaza Un Targ de Paste in Europa II

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vacante-calatorii

Cauta-ti perechea