Vacante

#republica dominicana #vacanta republica dominicana

Viziteaza Republica Dominicana! 5 ponturi pentru a te integra mai usor printre localnici

Punta Cana este cea mai cunoscuta si vizitata insula din Republica Dominicana si reprezinta lacasul exotic in care turistii se relaxeaza printre palmieri si soare, in sejururi de lux, la preturi accesibile. Daca ai de gand sa vizitezi aceasta destinatie si vrei sa te simti "de-al locului", noi te invatam ce sa faci pentru a scapa de anxietatea pe care ti-o ofera o cultura noua si pentru a-ti pierde usor urma printre localnicii zonei. Invata sa te simti ca acasa, chiar si in vacanta!

Punta Cana este o destinatie exotica, perindata anual de mii si mii de turisti, dornici sa petreaca un sejur inedit in acest paradis natural bogat in plaje perlate, palmieri imensi si ape cristaline in nuante multicolore. Insula, situata la intersectia Marii Caraibelor cu Oceanul Atlantic, este bogata intr-o multime de traditii locale si obiceiuri pe care este bine sa le cunosti pentru a petrece un sejur autentic si pentru a te integra usor printre localnici.

1. Participa la Carnaval

Daca ti-ai luat biletele pentru luna februarie, nu trebuie sa ratezi celebrul Carnaval organizat anual, considerat cea mai importanta parada cu muzica si dans din zona. Plimba-te printre locuitori, invata pasii de dans si aventureaza-te in traditiile lor.

2. Distreaza-te in Santo Domingo

Daca vrei ca macar o noapte sa lasi in urma linistea plajelor si a marii cristaline si sa petreci pe ritmuri muzicale, cu bauturi sofisticate, fa o vizita in Santo Domingo, considerat a fi centrul distractiilor nocturne din Insula. Merengue este stilul de dans caracteristic zonei, inventat chiar pe aceste meleaguri, asa ca te poti lasa fermecat si purtat pe ritmurile incendiare ale acestuia.

Citeste si: Cele mai impresionante plaje din lume

3. Joaca golf

Golful este un sport specific zonei, iar insula se bucura de cele mai intinse si frumoase terenuri amenajate pentru aceasta activitate rafinata. Daca vrei sa te integrezi printre localnici si sa aderi la traditiile lor, nu rata acest sport.

4. Cumpara pietre pretioase

Artistii si artizanii locali intampina turistii cu cele mai spectaculoase pietre pretioase care pot fi achizitionate ca suvenire sau bijuterii. Ai ocazia de a-ti intregi colectia de bijuterii cu pietre unice si specifice locului, cum ar fi ambra sau larimarul.

Citeste si: Cele mai frumoase plaje din Grecia

5. Viziteaza Hacienda La Esmeralda Garcia Jimenez

Este o mosie interesanta, pe care trebuie sa o vizitezi pentru a afla mai multe despre cultura de cacao specifica locului, dar si pentru a degusta sortimente unice de bauturi care au la baza acest produs.

Sursa foto: viajes.porviajar.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vacante-calatorii

Cauta-ti perechea