Vacante

#destinatii de vacanta #oferte revelion #oferte revelion 2015 #oferte revelion romania #pachete de revelion #vacanta revelion

Visezi la Revelionul perfect? 4 idei de petrecere a noptii dintre ani ca un star!

Reteta vacantei perfecte de Anul Nou consta intr-o combinatie de activitati care sa iti asigure un sejur plin de distractie. Pachetele de Revelion pregatite de hotelierii din tara si de agentiile de turism par sa tina cont de acest aspect, oferind sevicii cat mai diverse pentru turisti. Iata cateva optiuni din care poti alege!

1. Revelion la doi pasi de casa

Sursa foto: pubbing.ro

In cazul in care nu poti parasi orasul in perioada trecerii in noul an, nu trebuie sa te rezumi la banala petrecere cu prieteni de acasa. Hotel Caro din Bucuresti iti ofera posibilitatea sa te bucuri de doua zile de piscina si spa si sa petreci noaptea dintre ani intr-un decor elegant de petrecere. Pentru 148 de euro de persoana, poti evada timp de o noapte din locuinta ta pentru a te distra intr-un mod inedit la doar doi pasi de casa. Cei mici beneficiaza inclusiv de un Revelion al copiilor, cu program adecvat varstei.

Vezi aici cele mai noi oferte de Craciun/Revelion la pret redus!

Sursa foto principala: blog.meraevents.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vacante-calatorii

Cauta-ti perechea