Vacante

#tabara de pictura #tabara #thassos

Vino in Thassos sa pictezi cu noi!

Tabara de pictura Hobby Art a dat startul la inscrieri pentru  tabara de vara din Grecia din insula Thassos. Aceasta tabara este pentru persoanele care doresc sa evolueze in pictura si sa invete din trucurile unui  profesionist.

 

O saptamana pe malul marii Egee in care vom imbina pictura cu sportul de dimineata pe iarba sau nisip, cu alte activitati care ne vor face sederea placuta si ne va stimula creativitatea dar ne va ajuta sa ne si cunoastem  mai bine. O saptamana in care atelier de pictura ne va fi umbra pinilor sau a maslinilor . O saptamana de trai tihnit in care vom picta, ne vom racori in apa incredibila a Marii Egee si vom convietui ca intr-o comunitate de artisti prieteni.

Natural, firesc, emotii, obiceiuri sanatoase, inspiratie, creativitate, bucurie, echilibru, prietenie, sinceritate, armonie sunt valorile taberei  spre care tindem de fiecare data.

Locatia taberei va fi la hotelul pensiune Akti Belvedere Color&Essence in N-V insulei Thassos, o locatie care isi va intampina clientii vara aceasta in intregime renovata. Cazarea se va face in camera duble si apartamente cu 3 locuri . Perioada taberei  este 17 – 24 septembrie 2017.

Grupul de lucru va fi format din minim 8 si maxim 12 persoane care vor picta sub indrumarea instructorului artistic al taberei, artistul plastic Tudor Francu.

Tematica taberei  va fi stabilita in functie de optiunile voastre din formularul de inscriere.

Iata care sunt avantajele si oportunitatile pe care le ai participand la o Tabara de pictura Hobby Art:

  • Lucrarile realizate in tabara sunt expuse in galeria virtuala de picturi a taberei
  • Participantii la taberele de pictura au ocazia sa expuna in cadrul celor 2 expozitii de pictura de grup anuale pe care le organizam.
  • Toti participantii la Tabara de pictura Hobby Art beneficiaza de o reducere de artist de 20% la serviciul de inramari tablouri pe care-l prestam la atelierul de inramari Arbex Art Décor
  • Fiecare participant va primi la finalul taberei o diploma de participare.

De ce sa participi la tabara de pictura din insula Thassos:

  • Vei avea ocazia sa pictezi intensiv si vei primi feedback zilnic de la instructorul taberei. Chiar daca marea este la doi pasi, atmosfera de lucru creata de persoane pasionate la fel ca si tine te va motiva si molipsi.
  • Vei invata atat din feed back-ul si suportul direct oferit de instructorul taberei cat si din feed back-ul celorlalti participanti in sesiunea de evaluare de la finalul taberei.
  • Vei  face parte dintr-o comunitate prietenoasa de oameni pasionati de pictura.
  • Vei petrece o saptamana aproape de natura. Descult pe iarba sau pe nisip, in costum de baie sau un tricou, cat mai lejer, inconjurat de maslini, pini, nisip si mare.
  • Vom face intr-o zi o incursiune in satucul pitoresc Kazaviti din centrul insulei unde vom admira si chiar vom face cate o schita a casutelor care ne vor impresiona prin ineditul lor.
  • Pentru ca Marea Egee este unica. Si pentru ca vor fi si alte surprize pe care nu le divulgam acum.:)

”Aceasta tabara mi-a schimbat viata!!!!! Pentru mine este un adevarat MIRACOL!!!!! Numar lunile pana la urmatoarea tabara, am cunoscut oameni deosebiti, talentati, am legat prietenii cu oameni speciali care confera un alt parfum zilelor de zi cu zi, modalitati diferite de exprimare a adevarului artistic…..multumesc tuturor celor care fac cu mult efort sa se intample acest miracol.:)) Sunt fericita ca sunt in aceasta familie !!!!!” – testimonial iulie 2016.

Asadar, daca te tenteaza in septembrie pictura la malul Marii Egee dar si in satucul pitoresc Kazaviti din centrul insulei Thassos ( unde apropo, mi-a ramas gandul la terasa de sub imensul platan unde am mancat cele mai bune vinete cu ardei la cuptor), daca ti-ar placea rutina : salutul soarelui pe plaja - baie in mare- mic dejun- pictura la umbra maslinilor sau a pinilor - baie in mare- pictura- baie in mare- pranz sau cina - baie in mare noaptea - picnic pe plaja sau pe iarba - distractia de seara, te astept sa te inscrii pe site! Locurile se ocupa in ordinea inscrierilor.

Detalii si inscrieri pe site-ul taberei .

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vacante-calatorii

Top

Cauta-ti perechea