Vacante

#targul de turism bucuresti #targ de turism #oferte de vacanta

Veniti sa va cumparati vacanta de la Targul de Turism Bucuresti

Sub sloganul "O lume intr-un singur targ", bucharest tourism fair ( BT Fair ) isi va deschide portile intre 9 si 11 mai 2008.

Targul de Turism Bucuresti isi face o traditie prin organizarea celei de-a doua editii, care va avea loc tot in Parcul Izvor din capitala.

De ce sa participi la bucuresti

Evenimentul este dedicat atat operatorilor de turism, cat si publicului doritor sa gaseasca oferta de vacanta potrivita. Se adreseaza cu predilectie bucurestenilor care vor sa cumpere pachete pentru vacanta de vara si nu numai.

Fiind un targ cu vanzare, ai ocazia sa profiti de ofertele speciale ale lunii mai si chiar sa soliciti oferte speciale reprezentantilor agentiilor care participa. In plus, poti veni cu copiii, pentru ca organizatorii targului pun la dispozitie programe speciale pentru cei mici.

Vizitatorii targului au posibilitatea de a castiga premii oferite de catre organizatori. Acestea constau in sejururi cu destinatia Turcia si Ibiza. Pentru mai multe informatii, viziteaza site-ul Targului de Turism Bucuresti. Programul de vizitare al BT Fair este in perioada anuntata, intre orele 10.00 si 18.00.

Citeste revista “Saptamana Turistica" pentru a fi la curent cu ultimele noutati

sigla Saptamana Turistica Daca vrei sa afli informatii despre licitatii turistice, sa citesti povestirile turistilor despre vacantele lor, sa cunosti mai multe despre Bucurestiul turistic sau sa descoperi ramuri noi in turism, citeste revista “Saptamana Turistica”. O gasesti la chioscurile de ziare din tara. Ultimul numar, 59-60, a aparut pe 23 martie 2008.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vacante-calatorii

Top

Cauta-ti perechea