Vacante

#1 martie #8 martie #oferte #1 mai

Vacantele turistice de primavara II

Cei care nu pleaca intr-o scurta vacanta in timpul summitului NATO sau de Paste au alte ocazii. Zilele de 1 si 8 Martie si 1 Mai sunt prilejuri perfecte pentru o escapada in tara sau strainatate.

Luna martie va fi dedicata femeilor, astfel incat cuplurile pot sa retraiasca momentele frumoase de la Ziua Indragostitilor sau sa recupereze acum, daca atunci nu au avut timp. Dupa Craciun, Revelion, Ziua Indragostitilor si inainte de Paste, agentiile continua sa propuna pachete speciale, cu mese festive si alte servicii dedicate evenimentului.

Oferte pentru Martisor

Un pachet de 3 zile in Azuga va costa la inceputul lui martie 215-220 lei. Oferta include cazarea de 2 nopti la un hotel de 2 stele, cu masa festiva. O saptamana in capitala londoneza ajunge la 585 euro de persoana. Pachetul include transportul cu avionul, cazarea la hoteluri de 3 stele, micul dejun, tur panoramic de oras de o jumatate de zi cu ghid local , insotitor roman de grup. Nisa FrantaUnul dintre cele mai frumoase orase in care sa te plimbi la inceput de primavara este Nisa. Supranumita “capitala Coastei de Azur”, Nisa este un important centru turistic si o statiune balneara recunoscuta. Pentru momente romantice, mergi cu iubita sau sotia intr-o plimbare prin gradinile din Nisa. Alege Gradina Botanica sau Parcul Phoenix, unde veti admira impreuna arborii, platanii, teii, pinii, palmierii, jeturile de apa de la Forum Massena. Un sejur de 4 zile costa 436 euro de persoana, la un hotel de 4 stele.

Oferte pentru 8 Martie De 8 Martie, un pachet de 3 zile la Nisa costa 367 euro de persoana si include transportul cu avionul, cazarea la un hotel de 3 stele si micul dejun. Cei care se simt atrasi de Delta au posibilitatea sa beneficieze de oferte speciale pentru Ziua Femeii intr-o atmosfera inedita. Un pachet de 2 zile costa 415 RON de persoana in camera dubla. Pachetul include cina festiva cu seara de dans, pentru cuplurile carora le place sa danseze, precum si un pranz romantic. Una dintre cele mai relaxante si mai romantice activitati in Delta Dunarii este bird-watching. bosforDaca iubita sau sotia vrea sa faca shopping, pentru o vacanta la preturi accesibile alege Turcia. Ii vei da astfel posibilitatea de a avea la dispozitie sute de magazine cu produse de toate felurile, fara sa platesti sume mari. O vacanta de 6 zile in Istanbul costa intre 190 si 240 euro, la hoteluri de 3 si 4 stele. In pachet intra cazarea cu mic dejun, transportul cu autocarul si asistenta turistica. Pentru momente romantice alege optiunea unei croaziere pe Bosfor, la aproximativ 20 de euro de persoana.

Oferte pentru 1 Mai Ziua de 1 Mai inseamna de cele mai multe ori motiv de distractie si aventura. Pentru o vacanta cu barbeque party, excursii si mese traditionale alege Transilvania. Iubitorii de istorie au ocazia sa viziteze bisericile fortificate din zona, datand din secolul al XV-lea. Un pachet de 6 zile costa 350 RON la o pensiune de 3 margarete. Pachetul contine cazarea, pensiunea completa, cockteil-ul de primire, mesele festive si programele de agrement cu trasura. RIO_Rio de Janeiro CorcovadoIubitorii de mare pot sa stea la un hotel de 5 stele in Mamaia, pentru 750 RON de persoana.

Pachetul include 4 nopti de cazare cu mic dejun si cina, un barbeque de 1 Mai, acces gratuit la spa. In Grecia, un sejur ajunge la 385 euro. Daca iti doresti sa faci plaja in locuri exotice, atunci alege o vacanta de 9 zile in Rio de Janeiro, pentru 1486 RON. Te intereseaza turism pentru summitul NATO sau sarbatorile de Paste? Atunci citeste prima parte a acestui articol aici

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vacante-calatorii

Cauta-ti perechea