Vacante

Vacante speciale pentru femei

Vrei sa ai parte de o experienta mama-fiica de neuitat? Ti-ai regasit o veche prietena si iti doresti sa va petreceti vacanta impreuna pentru a recupera timpul pierdut? Atunci tot ce ai de facut este sa alegi una dintre ofertele de vacanta in compania celei la care tii, bucurandu-te de un concediu cu peisaje si activitati prezentate dintr-o perspectiva feminina.

 

Abercrombie&Kent este o companie care ofera lux cu 60 de reprezentante in intreaga lume. Pachetele oferite se bazeaza pe experiente interactive ale turistilor cu locuitorii zonelor vizitate si impartasirea culturii si traditiilor acestora. Compania propune vacante special concepute atat pentru femei care calatoresc singure, cat si pentru cele insotite de alte femei (prietene, rude, etc).

 

Costum traditional chinezescPe urmele chinezoaicelor, din antichitate pana astazi

 

O excursie in China implica experiente unice precum: un tur cu o cercetatoare de arta arhaica chinezeasca; vizita la Han Yangling, un sit al femeilor soldati care serveau Imperiul; intalnire cu o familie de tarani in timpul unei croaziere pe raul Yanhzi, povestind despre viata femeilor in comunitatile fermiere; tur arhitectural al Shanghai-ului in compania unei femei care este istoric si arhitect; pranz cu un grup de femei de afaceri din Shanghai, etc. Pretul unei astfel de vacante este de 6660 USD si are o durata de 13 zile.

 

Rafinamentul femeii moderne: Franta

 

Ce spui despre o vacanta care iti starneste simturile, combinand ciocolata, vinul, parfumul si bucataria franceza? Daca nu ai ajuns inca pe Coasta de Azur si iti doresti o experienta feminina, ai ocazia sa beneficiezi de o mancare savuroasa, sa iei parte la workshop-uri dspre vin, sa gusti putina ciocolata frantuzeasca si nu in ultimul rand, sa te invalui intr-un parfum potrivit cu personalitatea ta.

 

Violette de ToulousePachetul iti rezerva activitati special concepute pentru tine. Mergi la o intalnire cu un grup de femei care lucreaza in industria productiei de vin din regiunea Medoc. Ai ocazia sa participi la o lectie de gatit si sa iei cina in Bordeaux. Vizitezi Parfumeria Berdouse din Toulouse, care a lansat parfumul Violettes de Toulouse.

 

Pretul unei sticlute variaza intre 5 si 13.50 euro. Savurezi ciocolata traditionala si prajiturile locale in St. Remy-de-Provence. Vacanta dureaza 12 zile si costa 12.180 USD.

 

Modernism si istorie europeana feminina

 

Gutsy Women Travel este alta companie care ofera experiente inedite pentru femei. Daca te tenteaza Europa, atunci alege doua metropole europene care au sa-ti ofere hrana pentru trup si pentru spirit: Praga si Budapesta. Pachetul include zborul de avion, transferurile, cazarea la hoteluri de 4 stele cu mese variabile (mic dejun, pranz, cina) si insotitor de grup. O astfel de vacanta da posibilitatea turistelor sa participe la un curs de gatit la un restaurant cu specific .  

 

Maroc grup de femeiDoamnele pot sa se relaxeze intr-un spa din Budapesta, sau sa serveasca ceai si prajituri si sa faca o plimbare cu trasura prin Praga. Se organizeaza croaziere pe Dunare, tururi de oras in Bratislava cu un ghid local, se viziteaza Muzeul Mucha din Praga, Castelul Lobkovicz si galeriile sale. Muzeul Mucha se afla in Palatul Kaunicky, construit in stil baroc si adaposteste opere ale artistului Alphonse Mucha, de la picturi la litografii, pasteluri si fotografii. Vacanta de 8 zile costa intre 2099 si 3349 USD. 

 

Romantism feminin venetian 

 

Unul dintre cele mai romantice orase ale lumii se afla si el in itinerariul vacantelor pentru femei.

 

Un pachet include turul Venetiei cu Palatul Dogilor, excursie cu vaporasul la Murano, Torcello si Burano , tur in Modena, tur si shopping la Milano, excursie pe Lacul Como si vizitarea Villa Carlotta&Bellagio. Turistele asista la un concert privat si o receptie in Parma, unde au ocazia sa deguste specialitatile locale. Milano iti hraneste sufletul si trupul prin numeroasele lui atractii. Mergi sa vizitezi celebra creatie a lui Da Vinci, Cina cea de Taina si da o raita prin magazinele de top din capitala modei .

 

Shopping MntenapoleoneDomul impresionant din oraselul Como a fost construit pe parcursul mai multor sute de ani, avand elemente gotice si renascentiste. Ajungand cu funicularul pe dealul inaltat deasupra orasului, ai parte de o panorama impresionanta asupra zonei si lacului Como. Luand vaporasul din Bellagio, ajungi la frumoasele gradini ale Villei Carlotta, cunoscuta si sub numele de Bella Signora del Lago (Frumoasa Doamna a Lacului). Este un muzeu care contine exponate artistice nepretuite si unele dintre cele mai rafinate gradini din nordul Italiei. O vacanta in Venetia ajunge la 3349 USD de persoana pentru o durata de 8 zile.

 

 
Aboneaza-te la Newsletter-ul de Turism Acasa.ro ca sa afli care sunt cele mai frumoase destinatii de vacanta

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vacante-calatorii

Top

Cauta-ti perechea